Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sea of Thieves’in Ücretsiz DLC’si Pirates of the Caribbean Ortaya Çıktı

Karayip Korsanları'nı oyun dünyasına getiren Sea of Thieves'in yeni DLC paketi ücretsiz olarak yayınlanacak.

E3 2021’de Microsoft, Sea of ​​Thieves’in Sea of ​​Thieves: A Pirate’s Life adlı bir Karayip Korsanları ücretsiz DLC alacağını duyurdu. Adından da anlaşılacağı gibi, bu DLC, Disney’in IP’sinden Rare’in oyununa karakterleri ve gemileri getirecek. Ve bugün Microsoft, ücretsiz olarak yayınlanacak olan DLC için ilk ekran görüntülerini paylaştı. Sea of Thieves geçtiğimiz yıl Steam platformuna gelmişti.

Sea of Thieves: Pirates of the Caribbean

Beyaz perdenin en sevilen filmlerinden biri olan ve gişe rekorları kıran film serisi Karayip Korsanları şimdi popüler korsancılık oyunu Sea of Thieves’e geliyor. Karayip Korsanları’nın en sevilen karakterleri ve ikonik gemileri bu yeni DLC ile birlikte oyuna eklenmiş olacak.

Sırlar ve yan görevlerle dolu beş inanılmaz hikayeden oluşan bu yeni kampanya, oyunculara tek başlarına veya ekipleriyle oynayabilecekleri büyük bir özveri ile hazırlanmış bir hikaye sunuyor. Sea of ​​Thieves: A Pirate’s Life tüm oyuncular için ücretsiz olacak ve 22 Haziran’da çıkış yapacak.

Ek olarak, Rare, 17 Haziran Perşembe günü saat 10:00 PT’de Xbox Games Showcase: Extended yayın sırasında Sea of ​​Thieves: A Pirate’s Life’ı vurgulayan yeni bir oynanış fragmanı yayınlayacak. Yeni fragman ilerleyen günler veya haftalarda yayınlanacaktır. Yeni içerik yayınlandığı zaman sizi bilgilendireceğiz, bu nedenle bizi takip etmeye devam edin!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.