Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rocket League Oyunundan Büyük Başarı

Popüler oyunlar arasında yer alan Rocket League rekor kırarak aynı anda 1 milyon 3 bin 36 kişi tarafından oynandı.

İlk olarak 2015 yılının Temmuz ayında Windows ve PlayStation 4 oyun konsolları için indirmeye sunulan sonrasında ise Xbox One oyun konsolu için çıkan Rocket League oyunu, günümüzde popülerliğini korumaya devam ediyor. Oyun özellikle Epic Games Store’da ücretsiz olduktan sonra oyuncu sayısında büyük bir artış yaşadı.

rocket league oyunundan buyuk basari

Geçtiğimiz aylarda Rocket League oyununun ücretsiz olacağı iddia edilmiş ancak oyunun ne zaman ücretsiz olacağı açıklanmamıştı. Oyun geçtiğimiz günlerde ücretsiz oldu ve Epic Games Store kullanıcıları oyunu ücretsiz olarak kütüphanelerine ekledi.

Eğlenceli oyun daha önce oyunu duyan ancak oyunu oynamamış olan yüzbinlerce oyuncu oyunu ücretsiz olarak indirip oyunu oynamaya başladı. Oyunun geliştiricisi olan Psyonix’in başkanı Corey Davis, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda, oyunun ne kadar popüler olduğunu gözler önüne serdi.

Twitter üzerinden paylaşılan görsel oyunun ücretsiz olmasının ardından bir gün sonra alınmış. 24 Eylül tarihinde paylaşılan ekran görüntüsü, oyunun anlık olarak kaç oyuncu tarafından oynandığını gösteriyor. Ekran görüntüsüne göre oyun 1 milyon 3 bin 36 kişi tarafından aynı anda oynandı.

Bugüne kadar 10.5 milyondan fazla satan oyun Steam istatistiklerine göre en fazla 119.124 oyuncu ile aynı anda oynandı. Bu kadar popüler bir oyun olan Rocket League’in ücretsiz olmasıyla birlikte bir anda patlama yapması bekleniyordu. Yaşanan bu büyük patlamanın boyutu ise herkesi şaşırtmaya yetti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.