Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Resmi Açıklama Geldi: Rocksteady Neden E3 2018’de Yoktu?

Bu yıl Rocksteady neden beklenen fuara katılmadı?

Bilindiği gibi E3 2018 etkinliği öncesinde Rocksteady hakkında pek çok söylenti çıkmıştı. Başarılı oyun geliştiricisinin fuar öncesinde yeni Superman oyununu duyuracağı dile getirilmişti ve pek çok kişi bu ihtimali konuşuyordu. Buna rağmen Rocksteady ortada gözükmedi ve E3 2018’de yokluğunu hissettird. Şimdi ise firmadan resmi bir açıklama geldi ve neden E3’te yer almadıklarını açıkladılar.

resmi aciklama geldi rocksteady neden e3 2018 yoktu 1

Açıklamaya göre Batman oyunlarıyla tanınan geliştirici firma şu sıralar yeni projesi üzerinde sıkı bir şekilde çalışıyor ve hazır olur olmaz da duyurusunu yapacaklar. Yapılan açıklamanın tam metnini ise aşağıdan okuyabilirsiniz;

Bazılarınızın bu yıl E3’te yer almamamızdan ötürü hayal kırıklığı yaşadığını biliyoruz. Bütün ekibimiz yorumlarınızı okuyor ve Rocksteady ekibi olarak hepimiz sıradaki projemize olan tutkunuzdan ötürü minnettarız.

Sizin sağladığınız ilhamın ve enerjinin yeni oyunumuzu yaparken bize nasıl bir destek sağladığını bilerek gurur duyabilirsiniz. Oyun hazır olur olmaz haberleri sizinle paylaşacağız.’

Bu duyuru ekipten Sefton Hill tarafından yapılırken oyuncuların da yüreğine su serpilmiş oldu. Pek çok kişi E3’teki Rocksteady yokluğundan ötürü üzüntü duyarken, görünüşe göre firmanın sıradaki projesi yakında karşımıza çıkacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.