Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Overwatch’un Sıradaki Güncellemesiyle Yeni Kahraman Doomfist Oyuna Eklenebilir

Blizzard'ın popüler hero shooter'ı Overwatch önümüzdeki günlerde önemli bir güncelleme alacak. Oyuna yeni bir modun ve uzun zamandır beklenen yepyeni kahramanın ekleneceği söyleniyor.

Blizzard tarafından geliştirilen ve yayınlanan Overwatch, son bir yılın en popüler oyunlarından olmayı başardı. Heor shooter tarzının en önemli temsilcilerinden olan oyun, yen haritaları, yeni kahramanları ve yepyeni modları ile oyuncu topluluğunu kendine bağlamaya devam ediyor. Kısa süre önce yayınlanan Horizon Lunar Colony haritasından sonra şimdi de yeni Overwatch kahramanının yolda olduğu söyleniyor. Uzun bir zaman önce duyurulan ve oyuncular tarafından sabırla beklenen Doomfist, kısa süre içinde kahraman havuzuna eklenebilir.

overwatch doomfist

Overwatch forumları ve Reddit üzerinden iletişime geçen oyunculara bakılırsa, oyunun sıradaki test güncellemesinin ismi 1.13.0.0 Doomfist / Summer Games olarak belirlenmiş durumda. Bu da hiç şüphe yok ki Doomfist’in oyuna geleceğini işaret ediyor.

Oyuncuların söylediklerine bakılırsa bu isim ve kodlar çok önemli yeni içeriklere işaret ediyor. İsimdeki ipucunu yayınladığını fark eden Blizzard, oyuncuların dikkatini çeken şeyleri kısa süre içinde kaldırdı. Fakat haber internet alemine yayılmaya başlamıştı.

İlk olarak 2014 yılında duyurulan yeni karakter, Numbani haritası için 2016 yılında yayınlanan bir fragmandaki üç devasa afişte bulunuyordu. Ayrıca bundan da sonra Sombra için yayınlanan duyuru fragmanında da kendini gösterdi. Kısacası Doomfist için uzun yıllara yayılan bir bekleyişin sürdüğünü söyleyebiliriz.

Summer Games modu ile oyuna ekleneceğini tahmin ettiğimiz Doomfist’i önümüzdeki günlerde oyunda görebiliriz. Blizzard’ın Doomfist için farklı planları olduğu, karakterin oynanabilir bir şekilde oyuna eklenmeyeceği söyleniyordu. Ancak şimdi planlar değişmiş olabilir. Eski etkinliklerini yeniden yayınlamayı planlayan Blizzard, oyunun yüzü haline gelen Jeff Kaplan’ın söylediğine bakılırsa Lucioball’u da geri getirmeyi planlıyor olabilir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.