Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ocak Ayın’da Steam’de Yükselişe Geçen Oyunlar

Steam, birçok oyuncu için PC oyunuyla eş anlamlıdır ve PC pazarı her zamanki gibi karlı olsa da, platformun dünya çapındaki başarısının çoğu, Steam’de olmayan ve Batı’da neredeyse hiç tanınmayan oyunlardan geliyor. Son birkaç yıldır Steam dünya çapında popülerlik kazanıyor ve şimdi platformun en iyi sürümlerinin önemli bir kısmı İngilizce olmayan oyunları içeriyor.

Ocak Ayında Steamde Yükselişe Geçen Oyunlar

Valve, her ay lansmandan sonraki ilk iki hafta boyunca gelirle ölçülen Steam’in en karlı 20 yeni sürümünü yayınlıyor. Ocak ayın listesi Dragon Ball Z: Kakarot‘tan Temtem‘e kadar tahmin edilebilir bazı öğeler ve popüler indie oyunlar içeriyor, ancak gerçek hikaye küresel oyun seçimidir.

Ocak ayının en iyi oyunları arasında, Çinli bir strateji RPG olan Sands of Salzaar, ilk üç gününde 50.000 kopya sattı. Ayrıca Koreli dating simulator oyunu var. Saygıdeğer bir dizi strateji oyununun bir parçası olan ama yine de ingilizce yerelleştirmeyi bekleyen Romance of the Three Kingdoms XIV var.

Analist Daniel Ahmad, Sands of Salzaar yayınlandığı sırada belirttiği gibi, Steam, özellikle Asya indie stüdyolarına oyunlarını dağıtmaları için müthiş bir yol sağladı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.