Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Mount & Blade 2: Bannerlord’un Yeni Hasar Sistemi Duyuruldu!

Mount & Blade 2: Bannerlord'un hasar sistemi üzerinde çeşitli geliştirmeler yapıldı. Oyun daha gerçekçi bir yapıya sahip oldu.

Türk imzalı bir oyun olan Mount & Blade 2: Bannerlord uzun bir süredir beklenmeye devam ediyor. Mount Blade Warband ile ün kazanan ve oyuncuları orta çağ savaşlarına götüren TaleWorlds, Bannerlord’un başarılı olabilmesi için elinden geleni yapıyor.

Mount Blade 2 Bannerlord’un Yeni Hasar Sistemi Duyuruldu 2

Oldukça etkileyici grafiklere sahip olan Mount & Blade 2: Bannerlord, özellikle Türk oyun severler tarafından merakla bekleniyor. Tüm dünya da Mount & Blade Warband yani At ve Kılıç ismiyle adından sıkça söz ettiren TaleWorlds, başarılı bir şekilde oyun geliştirmeye de devam ediyor. TaleWorlds oyunun hasar sistemi hakkında bir blog sitesinde şöyle bir açıklama yaptı:

“Oyunlarda hasar sistemini düzgün yapabilmek gerçekten zor. Gerçekçi bir hasar sistemi oluşturup bunu oyunu aktarmak oyuna derinlik katar fakat gerçek hayattaki fiziksel travmaları oyuna aktarmak oynanışı gereksiz şekilde zorlaştırabilir. Hasar sistemi üzerinde çalışırken George Turner tarafindan yazılan harika bir makaleyi kullandık. Silah dinamikleri konusunda ufkumuzu genişletti.”

Mount Blade 2 Bannerlord’un Yeni Hasar Sistemi Duyuruldu 3

Hasar sistemini olabildiğince gerçeğe yakın yapmak için uğraşan TaleWorlds, oyunda ki silahların özelliklerini de elden geçirerek gerçeğe daha yakın yapmaya çalışıyor. Tabi ki oyunda silahlar üç farklı kategori le karşımıza çıkıyor. Kesici, delici ve ezici olmak üzere karşımıza çıkan silahlar kendilerine has artı ve eksi özelliklere sahip.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.