Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Metin2 Pepsi Kampanyası Başlıyor, Nesne Düşürme Şansınız Artıyor

Metin2 TR ve Pepsi ortaklığında düzenlenen kampanya ile tecrübe puanlarınız katlanacak, nesne düşürme şansınız artacak. Pepsi kutularındaki kodlar ile alacağınız şifreler Metin2 kuponu olarak geri dönecek.

Gameforge ile Pepsi tarafından düzenlenen Metin2 kampanyası sayesinde elde edeceğiniz şifreler ile alacağınız kuponlar, oyunda karakterinizin ihtiyacı olan bütün gelişimi hızlandırmak için kullanılabilecek! 330 ml Pepsi kutularında yer alan şifreleri, Pepsi’nin resmi internet sitesinde üzerinde kullanarak Gameforge kuponu ile değiş tokuş edebilirsiniz. Elde ettiğiniz kuponlar ile Metin2’de 3 gün boyunca % 5 artırılmış Tecrübe puanı, ve Pepsi İksiri ile 1 saat boyunca kullanabileceğiniz % 5 artırılmış nesne elde etme şansı sahibi olabilirsiniz. Bonuslara tıklayıp, etkinleştirmeniz yeterli olacak!

metin2

1 saat boyunca artırılmış şanslardan faydalanabilmeniz için Pepsi İksiri kullanmanız yeterli olacak. Pepsi İksiri ve daha fazlası için elde ettiğiniz kodu buraya tıklayarak gideceğiniz adreste Gameforge kuponuna çevirebilirsiniz. Kampanyaya katılabilmek için Gameforge sunucularında kayıtlı bir Metin2 Türkiye hesabınızın olması gerekiyor.

Pepsi’den alacağınız Gameforge kodları bir defalık kullanım için geçerli olacak ve devredilebilecek. Gameforge kuponu sadece Metin2 TR ödeme sistemi ile entegre şekilde çalışacak. Stoklar ile sınırlı olan kodlar ve alınacak Gameforge kuponları 31 Aralık 2017 tarihine kadar kullanılabilecek.

Katılım koşullarına detaylı şekilde göz atmak için aşağıdaki listeyi inceleyebilirsiniz.

metin2 pepsi katılım koşulları

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.