Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Lords Of The Fallen 2, Hexworks Tarafından Geliştiriliyor

Lords of the Fallen'ın yayıncısı CI Games, Lords of the Fallen 2'nin yapımı için yeni bir stüdyo olan Hexworks ile anlaştığını duyurdu.

CI Games tarafından geliştirilen ve yayınlanan Lords of the Fallen‘ın devam oyunu Lords of the Fallen 2, 2018 yılında CI Games’in yaptığı açıklamaya göre oyunun geliştirme süreci Defiant Studios’a devredilmişti ve 2019 yılına geldiğimizde ise CI Games Defiant Studios ile olan sözleşmesini feshettiğini duyurmuştu. Bugün ise CI Games yaptığı yeni bir açıklama ile Lords of the Fallen 2’nin yeni bir stüdyo tarafından geliştirildiğini duyurdu.

Lords Of The Fallen 2 Hexworkds Tarafindan Gelistiriliyor

CI Games herhangi önemli ayrıntı vermemiş olsa da, Hexworks’ün şu anda Lords of the Fallen 2 üzerinde çalıştığını biliyoruz. Hexworks, hem Barselona hem de Bükreş merkezli yepyeni bir oyun geliştirme stüdyosudur. Stüdyo, AAA oyun geliştirme deneyimine sahip yaklaşık 25 deneyimli geliştiriciden oluşuyor.

Lords of the Fallen ilk kez 2014 yılında Steam üzerinden piyasaya sürülmüş Dark Souls benzeri bir RPG oyunudur. Oyunun hayranları uzun süredir oyunun yeni bir serisini çıkmasını bekliyor ancak son iki yıldır çeşitli sorunlar nedeniyle oyunun ilk geliştiricisi ve yayıncısı olan CI Games yaşadığı çeşitli sorunlar nedeniyle bugüne kadar anlaştığı iki stüdyo ile yollarını ayırmak durumunda kalmıştı. Şimdi ise Hexworks ile anlaşarak artık hayranları mutlu etmek istiyorlar.

Şu anda oyunun çıkış tarihiyle ilgili herhangi bir bilgimiz yok. Ancak CI Games, Lords of the Fallen 2’yi yeni nesil platformlarda yayınlamayı planlıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.