Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

LINE GAMES Piyasaya Süreceği Üç Oyunu Duyurdu

Güney Kore merkezli oyun geliştirme firması olan LINE GAMES, bu yıl ve önümüzdeki yıl piyasaya sürmeyi planladığı üç oyunu duyurdu.

Güney Kore merkezli oyun geliştirme şirketi olan LINE GAMES, LINE Games Play Game 2021 etkinliği sırasında PC için üç yeni oyun duyurdu. Bu üç oyun The Vanshee, UNDECEMBER ve Quantum Knights’tır ve ilk oynanış fragmanlarını aşağıda bulabilirsiniz.

LINE GAMES

The Vanshee, Unreal Engine 4 oyun motoru ile geliştirilen çevrimiçi bir aksiyon oyunudur. Oyun, oyuncuların oyunun yüksek etkili kombo tabanlı eylemlerine daha fazla dalmalarına yardımcı olacak fotogerçekçi grafikler sunmayı vaat ediyor. The Vanshee’de belirli bir sınıf yoktur ve oyuncular, birinin dövüş stilini kişiselleştirmek için silahları işleyerek ve artırarak kendi karakterlerini yaratacaklar.

더 밴시 (The Vanshee)

UNDECEMBER, yeni bir izometrik hack n slash RPG’dir. Oyun, karakter özelleştirmeye odaklanacak ve karmaşık ürün ve beceri sistemlerine sahip olma sözü verecek. Her savaş, bir kişinin kendi karakterini oluşturmak için bir değerlendirme ve kılavuz olacak ve oyuncu, yüzlerce beceri ve edinilmiş öğenin karmaşık kombinasyonlarını deneyecek.

언디셈버 (UNDECEMBER)

Quantum Knights, bir PC çevrimiçi üçüncü şahıs nişancı oyunudur. Oyun, sihir ve ateşli silahların bir arada var olduğu bir ortaçağ fantezi açık dünyasına sahip olacak. Ek olarak, dinamik dövüş ve hareket mekanizmalarına dayalı şık bir aksiyon sunacak.

퀀텀 나이츠 (Quantum Knights)

The Vanshee, 2021’de Steam Erken Erişim’e geliyor. UNDECEMBER’ın da 2021 yılı içerisinde yayınlanması planlanıyor. Son olarak, Quantum Knights 2022’de yayınlanma tarihini hedefliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.