Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

JPRG Oyunu Edge of Eternity 8 Haziran’da Piyasaya Sürülecek

Edge of Eternity için yapılan açıklamada, oyunun yakında Steam Erken Erişimden çıkacağı ve tam sürüme geçiş yapacağı söylendi.

Midgar Studio, açık dünya sıra tabanlı RPG oyunu olan Edge of Eternity’nin 8 Haziran’da Steam Erken Erişim‘den çıkacağını duyurdu. Yani oyun Erken Erişim aşamasından çıkarak tam sürüme geçiş yapacak. Ekip, bu duyuruyu kutlamak için aşağıda bulabileceğiniz yeni bir fragman da yayınladı.

Edge of Eternity kısa hikayesi: “Heryon dünyası paramparça oldu. Yıllar önce, gizemli bir uzaylı gücünün gelişi, gezegeni nihayetinde hem sihrin hem de teknolojinin en kötü ve en karanlık uç noktalarına salıverildiği sonsuz bir felaket savaşına sürükledi. Şimdi daha da büyük bir tehdit ortaya çıktı: İşgalciler, her türden canlıyı şekilsiz iğrençliklere dönüştüren ölümcül bir hastalık olan Korozyonu serbest bıraktı.”

Edge of Eternity

Edge of Eternity, JRPG klasiklerine saygı duruşu olarak tasarlanmış bir aşk emeğidir. Oyun, keşfedilecek muhteşem bir fantezi dünyasının yanı sıra benzersiz ve stratejik sıra tabanlı bir savaş sistemiyle destansı savaşlar sunmayı vaat ediyor. Dahası, oyun, Yasunori Mitsuda ve bir zanaat sistemi içeren çarpıcı bir film müziğine sahip olacak.

Ekibe göre, son sürüm bir dizi performans iyileştirmesi ve optimizasyonu barındıracak. Örneğin, bellek kullanımını iyileştirecek ve arazi UV harmanlama kalitesini artıracaktır. Ayrıca (NPC CPU yükünü azaltmak için) GPU oklüzyon ayırma ekleyecektir. Ek olarak, küresel CPU performans iyileştirmeleri yapacak ve bazı fiziksel sorunlar nedeniyle açık dünyada hareket ederken CPU performansının düşmesini düzeltecek.

Edge of Eternity - Release date announcement Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.