Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Hitman 2’nin YeniFragmanı Bizlere Oyun Modlarını Gösteriyor!

Yeni fragman oldukça ilgi çekici.

Gizlilik oyunu olarak 13 Kasım’da konsol ve bilgisayar platformunda karşımıza çıkacak olan Hitman 2 yeni bir video daha yayınladı.

Hitman 2’nin Yeni Videosu Bizlere Oyun Modlarını Gösteriyor 2

Oyuncuları Ajan 47 olarak birbirinden zorlu suikast görevlerine götürecek olan Hitman 2 çıkışına sayılı günler kala yine oyuncuları bilgilendirecek nitelikte bir video yayınladı. Oldukça gerçekçi bir yapıda olacak olan yapım da farklı oyun modları da yer alacak. Hatırlayacağınız üzere geçtiğimiz haftalarda oyunda hayalet modunu yer alacağını ve bu modda iki suikastçinin birbirleri ile yarışacağını belirtmiştik. Yeni videoda da Ajan 47’nin dövüş mekanikleri ve oyun modları karşımıza çıkıyor.

Gerilim ve aksiyon yüklü bir içeriğe sahip olacak olan yapım da kılık değiştirebilecek ve suikastleri gerçekleştirebileceğiz. Birbirinden farklı uzmanlıklara sahip silahları da deneyimleyeceğimiz oyunda bizleri farklı mekanlar karşılayacak. Buna ek olarak oyuncular içerikleri de yükseltebilecekler. Örneğin seçtikleri silahı yükselterek daha etkili bir hale getirebilecekler. Diğer versiyonuna ek olarak yeni özelliklere de sahip olan yapım bu yıla damga vuracak oyunlardan birisi olacak.

Yeni fragmanı aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

Official HITMAN™ 2 – HITMAN™ Perfected Trailer

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.