Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fortnite Predator Görünümü Battle Pass Sahipleri İçin Yayınlandı

Fortnite Predator görünümü, artık tüm Battle Pass sahipleri için kazanılmaya hazır. Nasıl alınır, nasıl kullanılır?

Yeni görünümü tüm ihtişamıyla hemen altta görebilirsiniz. Predator sonunda Fortnite haritasının kuzeybatı ucundaki Stealthy Stronghold‘da saklanarak ortaya çıktı ve şimdi Orman Avcısı Görevleri aracılığıyla kazanmaya hazır.

The Predator Arrives Through the Zero Point

Predator ile ilgili ögelerin Fortnite’a nasıl tanıtıldığını bilmiyorsanız, şimdi bir haftadan biraz fazla bir süredir düzenli bir şekilde görünüyorlar. Orman Avcısı Görevleri ilk olarak bu ayın başlarında Predator ile ilgili spreyleri ve diğer kozmetik ürünleri tanıttı ve bunların tümü tam Predator derisinin tanıtımına kadar devam ediyor.

Yeni kıyafeti kazanmak için mevcut Bölüm 2: Sezon 5 Savaş Bileti‘ne sahip olarak açılan tüm Orman Avcısı Görevlerini tamamlaman gerekecek. Predator’ın kilidini açtıktan sonra, iki isteğe bağlı stil var: biri Predator’ın kaskını takması ve diğeri kask olmadan. İkinci görünüm, Arnie’nin bir zamanlar tanımladığı gibi, çirkin bir görünüm.

Predator, Fortnite’a ulaşan çok uzun bir çapraz görünüm serisinin sadece en yenisi. Geçen yılın Aralık ayının sonlarında, God of War’dan Kratos oyuna giriş yaptı ve kısa bir süre sonra Halo’nun Master Chef‘i savaşı bitirmek için geldi. Şimdi, yakın tarihli bir datamin sayesinde Lara Croft’un Fortnite’a gelen bir sonraki konuk yıldız olabileceğine dair spekülasyonlar dönüyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.