Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Far Cry New Dawn’ın Tanıtım Fragmanı Yayınlandı!

Far Cry New Dawn'dan yeni bir fragman daha geldi.

2019’un en iyi oyunlarından birisi olan Far Cry New Dawn yarın lansmana çıkacak. Konsol ve bilgisayar oyuncuları tarafından beklenen aksiyon ve macera oyunu birbirinden farkı modlara sahip olacak. Oyun içerisinde haydutlara karşı savaşacak ve onları yerleşim yerlerinden atmaya çalışacağız. 2019’un beklenen oyunlarından birisi olan Far Cry New Dawn yarın tüm platformlarda lansmana çıkacak.

Far Cry New Dawn’ın Tanıtım Fragmanı Yayınlandı 2

Serinin en geniş içeriğine sahip olacak olan Far Cry New Dawn aylardır ön siparişlerde yer alıyor. Konsol ve bilgisayar platformu için yarın eş zamanlı olarak lansmana çıkacak olan yapım, geçiş serilerinin aksine daha hızlı ve harekeli bir oynanış yapısı ile karşımıza çıkacak. Yerleşim yerlerini istila eden haydutlara karşı savaşacağımız yapımda, karşımıza çıkacak olan hikaye de oldukça sürükleyici bir yapı eşliğinde oyunculara sunulacak.

Altchar’ın haberi ile karşımıza çıkan yaklaşık 2 dakikalık videoda oyun içerisine dair birçok bilgi oyuncular tarafından paylaşılmış. Giriş sahneleri, aksiyon sahneleri ve oyun içerisinde bizleri nelerin beklediği yayınlanan videoda gözler önüne seriliyor. Yayınlanan videoda yeni ve tanıdık karakterler de oyunculara sunuluyor. Yeni videoda içeriklere dair küçük ipuçları da oyunculara sunuluyor. Gece ve gündüz döngüsünün yer aldığı yapımda hem karada hem de denizlerde araç kullanabilecek ve daha hızlı daha uzun mesafeler alabileceğiz.

Yeni yayınlanan tanıtım fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Far Cry New Dawn: Launch Gameplay Trailer | Ubisoft [NA]

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.