Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Fallout 76 Yakında Yeni Bir Battle Royale Haritası Alacak!

Fallout 76 Eylül ayında yeni bir harita alacak.

Kasım 2018’da konsol ve bilgisayar platformunda lansmana çıkan Fallout 76 başlarda çeşitli hatalar ile boğuşsa da daha sonra aldığı güncellemeler ile durumu toparlamayı başardı. Bethesda geçtiğimiz yıldan bu yana oyuna destek vermeye devam ediyor.

Günümüzün popüler oyun modu olan battle royale eşliğinde oyuncuların karşısına çıkan Fallout 76 sıradaki güncellemeleri ile oyunculara yenilikler sunmaya devam edecek. Yayınlandığı günden bu yana Bethesda tarafından adeta titizlikle desteklenen yapım, hatalarının büyük bir bölümünden arınırken sıradaki güncellemeleri ile oyunculara yenilikler sunmayı hedefliyor olacak.

GamingBolt’un yapmış olduğu habere göre oyun yakında zamanda alacağı yeni bir güncelleme ile oyuncularına yeni bir battle royale haritası sunacakmış. Oyuncular yeni harita da daha fazla aksiyon sahnesi ve sürükleyici bir yapı ile karşılaşacak, buna ek olarak da oyun içerisine çok sayıda diyalog seçenekleri eklenecekmiş.

Çok sayıda yeni iyileştirmeler de alacak olan yapım, habere göre Eylül ayında yeni güncellemesine kavuşacakmış. Eylül ayında yeni bir battle royale haritası alacak olan yapım oyunculara daha geniş bir harita sunmuş olacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.