Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

FAIRY TAIL’ın Büyüleyici Yeni Büyülü Yetenekleri İçin İlk Detaylar Açıklandı

Gust Studios tarafından geliştirilen ve KOEI TECMO tarafından yayınlanacak olan FAIRY TALE, anime ve manga serilerini seven oyuncular için yeni içerikler sunacak. Oyun 30 Temmuz tarihinde piyasaya sürülecek.

KOEI TECMO ve GUST Studios, yaklaşan JRPG oyunu FAIRY TAIL’de yer alan bir dizi yeni sihirli yeteneğe ilk detayları açıkladı. Ayrıca, yayıncı aşağıda bulabileceğiniz yeni bir fragman yayınladı.

FAIRY TAILın Büyüleyici Yeni Büyülü Yetenekleri İçin İlk Detaylar Açıklandı 1

Oyun, FAIRY TAIL’in olağanüstü büyü ve ejderha dünyasını olağanüstü detaylarda yakalamayı oyunculara vaat ediyor. Oyun aynı zamanda anime ve manga serisinin sihir ve mistik hayranları için yeni içerikler ve yeni büyüler barındıracak.

FAIRY TAIL karakterleri artık büyülerini bir anda ortaya çıkarmak için bir Unison Raid‘de birleşebilir. Bu Unison Raid yeteneği ilk olarak FAIRY TAIL anime ve mangası’nda yer alıyordu. Bununla birlikte, oyunda, daha önce hiç görülmemiş karakter kombinasyonlarından heyecan verici yeni güçler tanıtan tüm yeni sihir ve karakter ekipleri mevcut olacak.

Buna ek olarak, oyun bir dizi Extreme Magic Spells‘e sahip olacak. Örneğin, anime hayranları Kanna’nın Fairy Glitter veya Makarov’un “Giant” büyüsünü bekleyebilirler. Her büyü benzersiz temel özellikler ve yakınlıklar taşır, büyü ise belirli rakiplere daha fazla hasar verir. Karakterler daha sonra yolculukları boyunca deneyim puanları kazanarak büyülerini geliştirebilirler.

Son olarak FAIRY TALE 30 Temmuz 2020 tarihinde yayınlanacak.

Fairy Tail - PV2

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.