Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Disco Elysium Jamais Vu Güncellemesi Yayınlandı

Oyuncular, Disco Elysium Jamais Vu güncellemesinin sırlarını kendileri ortaya çıkarmak zorunda kalacak.

Studio ZA/UM, Disco Elysium – The Final Cut için Jamais Vu isimli yeni bir güncelleme yayınladı ancak geliştirici fazla bilgi vermedi. Yeni bir Steam topluluğu gönderisinde ZA/UM, tatil sezonunu kutlamak için bu güncelleme ile ödüllü RPG oyununa yeni gizemler eklediğini duyurdu.

Geliştirici, “Jamais Vu ile yaptıklarımızı keşfetmek için sizi garip ve kapsamlı bir şekilde oynamaya teşvik ediyoruz. Her şeyi anlamak için elinizden gelenin en iyisini yapmak veya diğer oyuncularla sohbet etmek zorunda kalacaksınız.” dedi. Güncellemeyi indiren oyuncular, sırları çözmek için oyuna tekrardan giriş yaptı.

Disco Elysium Jamais Vu Güncelleme Notları

Jamais Vu

ZA/UM oyuncuları tamamen eli boş bırakmadı. Ayrıca oyunculara yollarında yardımcı olacak bazı ipuçları paylaştı ancak, bu ipuçlarından herhangi birinin ne anlama gelebileceği konusunda, oyuncuların kendileri için öğrenmesi gerekecek:

  • Belki de manzarayı hayranlıkla seyretmek için bir süre durmanız gerek.
  • Soğuk kıyı sularının, kaybolanları yıkadığı bilinmekte.
  • Teğmenin kapısını çalın, tak tak teğmen.

Geliştirici, yeni bir güncelleme yayınlamanın yanı sıra Steam Kış İndirimi kapsamında oyunlarında indirim yaparak yılı kutlamak istedi. 22 Aralık’tan 5 Ocak’a kadar sürecek olan indirim ile Disco Elysium – The Final Cut yüzde 55 daha ucuz olacak. Ayrıca bu ünlü RPG oyunu için resmi Türkçe çeviri çalışmalarının başladığını da sizlere hatırlatmış olalım.

DISCO ELYSIUM - The Final Cut - Launch Trailer (Official)

Ayrıca Control’ün geliştiricisi Remedy Entertainment ile bu dönemde yüzde 66 indirimli olacak olan Disco Elysium – The Final Cut + Control Ultimate Edition paketini getirmek için iş birliği yaptı. Mart ayında PlayStation lansmanının ardından Disco Elysium – The Final Cut, Ekim ayında Xbox ve Nintendo Switch için dijital olarak yayınlandı. Oyun ayrıca 2022’de bir Switch versiyonuyla birlikte fiziksel sürümler alacak.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.