Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Disco Elysium The Final Cut Switch Fiziksel Sürümü İçin Tarih Açıklandı

Disco Elysium The Final Cut, Switch'te fiziksel sürümünün yayın tarihi nihayet belli oldu. Daha fazla uzatmadan haberimize geçelim.

Geçtiğimiz günlerde Disco Elysium The Final Cut resmi Türkçe dil desteği alması haberiyle oyunseverler sevinmişti. Bugün ise The Final Cut Switch Fiziksel sürümü için nihayet tarih verildi.

Disco Elysium The Final Cut beğeni toplayan 2019 RPG’nin elden geçirilmiş ve güncellenmiş bir versiyonudur. Oyundaki yaklaşık 300 karakter, anlatım ve oyuncu karakter becerileri için yeni görevler ve seslendirme ile tamamlanmıştır.

Disco Elysium The Final Cut Switch Fiziksel Sürümü 15 Mart 2022’de Çıkacak

Disco Elysium The Final Cut

Oyun Switch’te, PlayStation ve Xbox’ta zaten dijital olarak mevcut ancak şimdi Nintendo’nun konsolunda fiziksel bir sürüm olarak gelecek. Bu sürümün etiket fiyatı ise 40 dolar olacak. Ayrıca 18×24 bir poster ve 190 sayfalık bir dijital kitap içerecek, bu da onu dijital versiyondan daha iyi bir anlaşma haline getiriyor.

Aynı koleksiyoncu sürümü paketi PlayStation ve Xbox için mevcut ancak yayıncı iam8bit, 2022’nin ikinci çeyreğine kadar, yani gelecek yılın Nisan ve Haziran ayları arasında gönderilmeye başlamayacağını söylüyor. 250 dolarlık özel sürüm Switch’te de mevcut olacak. Disco Elysium’un standart sürümüne sahipseniz Final Cut güncellemesi ücretsiz bir yükseltme olarak mevcut. Sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Yorumlar kısmında belirtmeyi unutmayın!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.