Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steam’den Hafta Sonu Fırsatı: Death Stranding ve FIFA 22’de Büyük İndirim

Günümüzün en popüler oyun mağazalarından Steam, iki önemli promosyon ile karşımızda. Death Stranding ve FIFA 22'de, hafta sonu geçerli olmak üzere büyük bir indirim uygulandı.

Hem vergiler hem de döviz kurlarındaki yükseklik, oyunseverlerin elini bir hayli zorluyor. Zira donanımların yanı sıra video oyunları da yüksek fiyatlardan alıcı buluyor. Neyse ki, Steam promosyonları kitaplığını yeni yapımlarla doldurmak isteyenlere önemli tasarruflar sunuyor.

Valve’ın sahibi olduğu oyun mağazası, bu hafta sonu için geçerli olmak üzere iki dev indirim ile kullanıcıların karşısına çıktı. Şu anda FIFA 22‘ye yüzde 40, Death Stranding‘e ise yüzde 70 indirimle sahip olabilirsiniz.

death stranding steam indirim

Normalde 419,99 TL’ye satılan Electronic Arts imzalı FIFA 22, uygulanan indirim ile 251,99 TL‘ye düştü. Efsanevi oyun yapımcısı Hideo Kojima’nın son başyapıtı ise 399,00 TL yerine 119,70 TL’den alıcı buluyor.

Her iki kampanyanın da geçerlilik süresi 24 Kasım‘da doluyor. Dolayısıyla hem FIFA 22 hem de Death Stranding’e sahip olmak için en doğru zaman bu olabilir. Nitekim SteamDB verilerine göre her iki oyun da şu ana kadarki en düşük fiyatında.

FIFA 22 steam indirim

Death Stranding’de Norman Reedus‘un canlandırdığı Sam Bridges olarak geleceğimizin dağılmış parçalarını taşıyarak, dört bir yana dağılmış dünyayı adım adım bir araya getirecek bir yolculuğa çıkıyoruz. FIFA 22 ise temel oynanış geliştirmeleri ve yenilenen modları ile oyunu gerçek hayata daha da yakınlaştırıyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.