Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Contra: Rogue Corps Demo Olarak Konsol Platformunda Yayınlandı!

Contra: Rogue Corps PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformunda demo olarak oynanmaya başlandı.

Geçtiğimiz gün oynanış videosunu oyuncular ile paylaşan Contra: Rogue Corps bugün de demo sürümü ile gündeme geldi. Yabancı kaynaklara göre oyunun demo sürümü konsol platformu oyuncularına sunulmuş.

Contra Rogue Corps Demo Olarak Konsol Platformunda Yayınlandı 2

PES 2020 ile oyuncuların beklentisini karşılamayı başaran Konami 24 Eylül’de de Contra: Rogue Corps’u oyunculara sunacak. Aksiyon oyunu olarak lansmana çıkacak olan yapım bugün oyunculara demo sürümünü sunmuş.

GamingBolt’un haberine göre Konami, Contra: Rogue Corps’un demo sürümünü PlayStation 4, Xbox One ve Nintendo Switch platformu oyuncularına sunmuş. Bilgisayar platformu için duyurulmayan demo sürüm şuan konsol oyuncuları tarafından oynanıyormuş.

Çevrimiçi olarak ve tek oyunculu olarak oynanabilen demo da oyunun başlangıç aşamasına dair bazı içeriklere erişebilecek, oyun hakkında fikir sahibi olabileceğiz. Oyuncular demo içerisinde Carnage League adlı ligi koop olarak arkadaşları ile oynayabilecek, rekabetçi bir çevrimiçi deneyim yaşayabilecekler.

Fantastik savaşlara ev sahipliği yapacak olan oyunda hem gece hem de gündüz döngüsü yer alacak. Oyuncular farklı modlar ile farklı düşmanlar ile karşı karşıya gelecek ve hayatta kalmaya çalışacaklar.

Yapım 24 Eylül’de tam sürüm olarak hem konsol hem de bilgisayar oyuncularına sunulacak.

Contra: Rogue Corps Demo on Switch

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.