Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Cloud Chamber, BioShock 4 İçin Yazar Aradığını Duyurdu

Şirket tarafından yayınlanan bir iş teklifi, Cloud Chamber'ın BioShock 4'ü geliştirmeye yardımcı olacak bir senarist aradığını ortaya çıkardı.

BioShock serisinin bir sonraki bölümünün geliştirme aşamasında olduğunu uzun zamandır biliyoruz. Ancak şimdiye kadar proje resmi olarak ilan edilmedi, bu nedenle diğer bilgi kaynaklarına güvenmek zorundayız. Bu bilgilerden en güvebinilir olanları da tabii ki iş ilanları. En güncel iş ilanına göre, projeden sorumlu olan Cloud Chamber ekibi bir yazar arıyor.

Stüdyo, ana hikayeyi oluşturmaya yardımcı olacak ve oyun tasarımcılarıyla birlikte ilginç görev hedefleri ve yan görevler bulmada yer alacak bir kişiyi işe almak istiyor. Adayların öz geçmişlerindeki tamamlanmış televizyon ve film projeleri ekip için eşit derecede değerli olduğundan, Cloud Chamber ille de çok sayıda oyunu olan kişileri aramak zorunda olmasa da, çok fazla deneyim gerekli.

Cloud Chamber 1

İş teklifinde oyunun yapısından bahsedilmesi büyük heyecan uyandırdı. BioShock 4, ana görevlere ek olarak isteğe bağlı yan görevlere sahip açık bir dünya oyunu olması gerekiyordu. Aslında bunlar yeni bilgiler değil. Bu ayrıntılar, geçen yıl Cloud Chamber bir oyun tasarımcısı ararken zaten biliniyordu.

Şu ana kadar oyunun ne zaman sunulacağını bilmediğimizi hatırlatalım. Proje 2019’un sonunda duyuruldu, bu yüzden muhtemelen ilk video materyalleri için çok bekleyeceğiz. Rapture veya Columbia’ya tekrarlanan bir yolculuk teklif etmek yerine, yalnızca oyunun yeni bir ortamda geçeceğini de biliyoruz.

Pek çok eski geliştirici yeni BioShock üzerinde çalışıyor ancak Ken Levine şu anda Ghost Story Game’de yeni bir IP oluşturmakla meşgul olduğu için markanın babası aralarında değil.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.