Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Children of Morta’nın Yol Haritası Yayınlandı, Oyuna Ücretsiz DLC Paketleri Gelecek!

Children of Morta yeni yılda oyunculara epey yeni içerikler sunacak.

2019’un başarılı oyunlarından bir tanesi olan Children of Morta yeni haberler ile oyuncularını heyecanlandırmaya devam ediyor. Yapım yeni yıla dair yol haritasını yayınladı ve önümüzdeki aylarda oyuna ücretsiz genişleme paketlerinin geleceği belli oldu.

Children of Morta’nın Yol Haritası Yayınlandı Oyuna Ücretsiz DLC Paketleri Gelecek 2

11 bit studios’un başarılı oyunu olan Children of Morta yeni yıl da oyunculara dopdolu içerikler sunmaya devam edecek. Altchar’ın haberi ile edindiğimiz yeni yol haritasına göre oyun içerisine önümüzdeki yıl yeni genişleme paketleri gelecek ve bu genişleme paketleri ile oyunculara bol bol yeni içerikler sunulacakmış. Habere göre oyuna gelecek olan bu genişleme paketleri ücretsiz olarak sunulacak.

Steam üzerinden de paylaşılan yol haritasının detaylarına göre oyun için çeşitli güncellemeler ve ücretsiz paketler planlanıyormuş. Bu paketler ve ücretsiz güncellemeler eşliğinde oyun içerisine sayısız yeni eşya, yeni zorluklar, yeni eşya paketleri ve daha fazlası gelecekmiş.

Karakterlerin yetenek ağaçları üzerinde de yeni yetenekler açabilmelerine olanak sağlayacak olan genişlemeler ve  güncellemeler yeni oyun modları da getirecek. Bu modlar ile oyuncular farklı deneyimler kazanabilecekler. Tabii geliştirici ekip oyunculara yeni karakter sunmayı da ihmal etmeyecek. Steam üzerinde yer alan detaylara göre oyun içerisine yeni düşmanların ve yeni patron savaşçıların yanı sıra yeni bir de kahraman gelecekmiş.

2020 yılı içerisinde oyuna yeni içerikler eklenmeye devam edilecek. Bunların yanı sıra çeşitli etkinlikler de bizleri bekliyor olacak.

Children of Morta | Development Roadmap

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.