Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Bully Sistem Gereksinimleri Neler? (Bully 2 Çıkacak Mı?)

Rockstar Games tarafından 2008 yılında piyasaya sürülen Bully, hem mizah anlayışı hem de ilgi çekici oynanışı ile çok sayıda insanın gönlünü kazanmayı başardı. Devam oyunu hakkındaki söylentilerin arttığı şu günlerde Bully sistem gereksinimleri merak konusu oldu.

Bully sistem gereksinimleri ile karşınızdayız. GTA, Red Dead Redemption ve Max Payne gibi ikonik serilerin geliştiricisi olan Rockstar Games, açık dünya aksiyon-macera oyunu Bully‘yi ilk kez 2006 yılında PlayStation 2 için piyasaya sürmüştü. Annesi ve üvey babasının tatile gitmesi sonucu Bullworth Akademisi’nde okumak zorunda kalan Jimmy Hopkins adında bir gencin maceralarını konu alan oyun, kısa sürede geniş bir kitleye ulaştı.

Bully’de istediğiniz gibi şehirde dolaşabilir, okulda kavga çıkartabilir veya derslere girerek sınıfı geçmeye çalışabilirsiniz. Ayrıca dışarda çalışıp harçlık kazanabilir ve dilediğiniz gibi harcayabilirsiniz. Hem mizah hem de oynanış yönünden GTA ile büyük benzerlikler gösteren Bully sistem gereksinimleri itibarıyla son derece mütevazi bir oyun.

Bully, Yılların Eskitemediği Oyunlardan

bully sistem gereksinimleri
Bully sistem gereksinimleri çoğu PC’de çalışacak türden.

3GHz hızında Intel Pentium 4 ya da AMD Athlon 3000+ işlemci ve 1GB RAM oyun için yeterli olacaktır. Ekran kartı olarak ise Nvidia 6800 ya da 7300 / ATI Radeon X1300 veya daha iyisi işinizi fazlasıyla görecektir. Peki, Bully kaç GB? Az yer kaplayan oyunlardan biri olan Bully, yalnızca 4.7GB‘lık boş alana ihtiyaç duyuyor. Oyunda ayrıca Xbox 360 kontrolör desteği de mevcut.

Bully Sistem Gereksinimleri

  • İşletim Sistemi: Windows XP / Windows Vista
  • İşlemci: Intel Pentium 4 (3+ GHZ) / AMD Athlon 3000+
  • Bellek: 1 GB RAM
  • Ekran Kartı: Nvidia 6800 / 7300 veya daha iyisi, ATI Radeon X1300 veya daha iyisi
  • DirectX: DirectX 9.0c
  • Depolama: 4.7 GB kullanılabilir alan

Bully 2 Ne Zaman Çıkacak?

bully 2 ne zaman çıkacak
Bully 2 çıkacak mı sorusu hala cevap bulmuş değil.

Rockstar, uzun yıllardır beklenen Bully 2 için henüz beklenen resmi duyuruyu yapmasa da, oyunun bir noktada çıkacağı tahmin ediliyor. 2019 yılında çıkan söylentiler, 15 yıldır uykuda olan serideki devam halkasının geliştirilme aşamasında olduğu yönündeydi. Oyun dünyasının en güvenilir isimlerinden Tom Henderson’a göre Bully 2’den ilk haberleri The Game Awards 2021‘de alacaktık, ancak bu plan son anda iptal edildi.

Daha önce sizlerle paylaştığımız bir başka raporda ise Bully 2’nin 12 ila 18 aylık bir geliştirme sürecinden sonra 2009 yılında iptal edildiği ortaya çıkmıştı. İddialara göre bu süre zarfında yaratılan 6-7 saatlik oyun içeriğine rağmen projenin fişini çeken Rockstar Games, ekibi dağıtmayı tercih etti.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.