Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Blood Bowl 3 İçin Yeni Bir Fragman Yayınlandı

Ağustos 2021'de piyasaya sürülecek olan Blood Bowl 3 için yeni bir fragman NACON tarafından yayınlandı.

NACON ve Cyanide Studio, Blood Bowl 3 için yeni bir oyun fragmanı yayınladı. Bu yeni fragman, Black Orcs ekibine odaklanıyor. Geliştiricilere göre, Kara Orklar Blood Bowl 3’te zorlu bir ırk olacak.

Blood Bowl 3, fantezi futbolunun video oyunudur. Elflerin, insanların, orkların ve diğer yaratıkların omuz saldırıları, tekmeler, yumruklar ve farklı derecelerde ölümcül (ve hakem tarafından yasallık) silahlarla top için savaştığı Warhammer fantezi dünyasında Amerikan futbolundan ilham alan sıra tabanlı bir strateji oyunu.

Blood Bowl 3

Blood Bowl 3, Unreal Engine ile geliştirildi ve bugüne kadarki tahta oyununun en eksiksiz ve sadık uyarlaması olacak. Bu yeni giriş, Özel Oyun Kartlarını da tanıtacak. Oyuncular bu kartları, birimlere geçici beceriler eklemek veya maç başlamadan önce rakip takımın bir üyesine suikast düzenlemek için kullanabilirler. Cyanide, bir kampanya modu ve oyunun oyuncularına meydan okuyacak sponsorlar ve karizmatik Yıldız Oyuncular gibi farklı karakterlerin dahil edilmesiyle Blood Bowl 3’ün sahte dünyasına kendi dönüşünü de ekledi.

Oyun ayrıca önceki sürümlere göre daha fazla özelleştirme seçeneğine sahip olacak. Oyuncular renkleri, desenleri, logoları, zırh parçalarını, stadyumları ve diğer birçok unsuru değiştirebilecekler. Blood Bowl 3 lansmandan sonra daha fazla içerik, yarışma, ince ayar ve topluluk desteği alacak.

BLOOD BOWL 3 | BLACK ORCS SPOTLIGHT

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.