Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Attack on Titan’ ın 2.Sezon Fragmanı Geldi ve Çıkış Tarihi Açıklandı

Attack on Titan' ın 2. sezonu için ilk fragman yayınlandı. Yeni yaratıklar olaya dahil oluyor.

Attack on Titan, özellikle anime severler için son yıllarda çıkan en başarılı yapımlardan birisi oldu. Aksiyon-dram animesi olarak göze batan Attack on Titan, devasa titanlarla insanların savaşını anlatıyor.  

Size bunun için güzel bir haber verelim. Uzun zamandır beklediğimiz Attack on Titan’ ın 2. sezonu için fragman yayınlandı. Dünya ülkelerinin çoğu Noel tatiline girdiği bu zamanda Funimation isimli bir fragmanla 2. sezonu duyuran Funimation, hepimizi mutlu etti diyebiliriz. Ayrıca, yeni sezonun başlangıç tarihi olarak ta Nisan 2017 olarak açıklama geldi. Tabi bunun kesinliği ileri ki günlerde anlayacağız.

Yayınlanan fragmanda Rose duvarında bir çatlak açıldığını görüyoruz. Çatlağın açıldığını öğrendikten sonra şehir yeniden kaos ortamına dönüşüyor. Arka planda ki müziğe hayran olduğumuzu belirtmemiz gerekiyor. Gerçekten de sağlam moda sokacak türden bir müzik o. Daha önce yer alan devlerin dışında yeni, özel devlerinde yer aldığını gördüğümüz fragmandan anladığımız kadarıyla bu sene de dolu dolu ve bol aksiyonlu bir sezon geçireceğiz. 

Armin, Eren ve Mikasa’ nın macerası hız kesmeden devam ediyor. Bu üçlünün küçücük bedenleri ile titanlarla olan mücadelesini, yine gözlerimizi bile kırpmadan izleyeceğiz. 2. sezon için yayınlanan yaklaşık 1.5 dakikalık videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler.

Unutmadan, yukarıda belirttiğim gibi yeni sezonun önümüzde ki senenin Nisan ayında(Nisan 2017) başlaması bekleniyor.
 

https://www.youtube.com/watch?v=5pl75nXkOfg

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

2 Yorum

  1. cheykmami

    Sabırsızlıkla bekliyorum 🙂

    0
    0
    Cevap
  2. cheykmami

    sabırsızlıkla beklemiyorum artık çok kötü olmuş seri

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.