Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Attack on Titan ve Call of Duty İşbirliği Duyuruldu

Activision, ünlü anime serisi Attack on Titan ile işbirliği kurdu ve seriden bazı eşyaları Call of Duty oyunlarına getirdi.

Call Of Duty: Vanguard ve Warzone, Attack On Titan ile resmi olarak bir işbirliği paketi duyurdu ve tüm platformlar için yayınladı. Attack On Titan güncellemesi, Vanguard’da 11 Ocak itibarıyla indirilebilir hale getirildi ve Warzone’da 12 Ocak itibarıyla indirilebilecek.

Anime ve manganın Call Of Duty ile ortaklık kurabileceğini öne süren geçen yılki bir veri madenciliği haberi bunu bir yıl önceden sızdırmıştı. Paket, 2.400 CP (20 dolar) maliyetinde olacak, on adet özel anime eşyası içerecek. Pakette “Titan Piercer” silah taslağı, “Steel Cut” bitirici hareketi, “Historia” SMG taslağı, “Ymir Curse” AR taslağı bulunacak.

Birçok Attack on Titan Eşyası Oyuna Eklendi

Attack on Titan

Bir PlayStation Blog gönderisi, “Ayrıca Attack on Titan hayranları, bu paketin diğer unsurlarını ve atıfta bulundukları şeyleri de tanıyacak. Dünyanın gizemlerini çözmek için bir Secret Keeper Silah Tılsımı, Survey Corps üyeleri tarafından gururla giyilen Wings of Freedom Amblemi , ve elbette hepimizin çok sevdiği özel bir kişinin anısına One Hot Potato Çıkartması kazanacak” ifadeleri kullanıldı.

Son zamanlarda Activision, birkaç şirket oyunu için açıkça hile sağlayan bir dolandırıcı web sitesine dava açtı. Geliştirici, “haksız rekabet elde edilmesini sağlamak için tasarlanmış çok sayıda kötü amaçlı yazılım ürününü kar amacıyla dağıtan ve satan bir kuruluşun yasa dışı eylemlerine son vermeyi amaçlıyor” ifadelerini kullandı. Şirket ayrıca, California eyaletinde cinsel taciz ve cinsiyet ayrımcılığından işyeri suistimaline kadar çok sayıda soruşturma ve dava sürecinde.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.