Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

AMD Radeon RX 6900 XT Sıvı Soğutmalı Ekran Kartı Görüntülendi

AMD'nin sıvı soğutmalı ekran kartı modeli olan AMD Radeon RX 6900 XT LC görüntüsü ortaya çıktı.

Nisan ayında, AMD Radeon RX 6900 XT LC’nin gizemli bir sıvı soğutmalı çeşidi Çin’deki yeni ağlarda ortaya çıktı. Şimdi, bu model, yerel bir Çinli üretici tarafından bir araya getirilen özel bir PC’de ortaya çıktı ve varlığını doğruladı.

AMD Radeon RX 6900 XT Sıvı Soğutma

Harukaze tarafından tespit edilen AMD Radeon RX 6900 XT LC ‘Sıvı Soğutmalı’ ekran kartı, adından da anlaşılacağı gibi, Radeon RX 6900 XT grafik kartının sıvı soğutmalı bir versiyonudur. Ürün listesinde herhangi bir ayrıntı bulunmuyor ancak önceki söylentiler, kartın RDNA 2 tabanlı Navi 21 XTXH yongasını kullanabileceğine işaret ediyordu.

Navi 21 XTXH yongalarına sahip AMD Radeon RX 6900 XT, çeşitli üreticilerden hem hava hem de sıvı olmak üzere üst düzey soğutma sistemleri aldı. AMD de sıvı yaklaşımını takip etti. Binned Navi 21 çipinden en yüksek saatlerin çıkarılmasına yardımcı olur ve bu nedenle referans varyanttan biraz daha fazla performans sunar.

Kart, gümüş ve siyah renk şemasına sahip mevcut Radeon RX 6000 RDNA 2 serisi grafik kartlarıyla aynı tasarım şemasına sahiptir. Kartın iki parlak alüminyum levhası ve ortasında büyük bir Radeon ‘R’ logosu var. Kart, çift yuvalı bir tasarıma sahip olacak ve bir AIO sıvı soğutma çözümü ile gelecek.

AMD Radeon RX 6900 XT’nin fiyatı 999 ABD dolarıydı, bu nedenle Radeon RX 6900 XTX Sıvı soğutmalı modeli, birinci sınıf tasarımı nedeniyle 1200 ABD dolarının üzerinde olabilir. Ekran kartının fiyatına dair henüz kesin bir bilgi yok.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.