Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

YouTube Video İndirme Özelliği Bilgisayarlara Geldi

Popüler video izleme ve paylaşma platformu YouTube, kullanıcılar için yeni özellikler sunmaya devam ediyor. YouTube video indirme özelliği bilgisayarlara geliyor.

Google’ın sahibi olduğu YouTube’un video indirme özelliği Premium kullanıcıları ve mobil cihaz kullanıcıları için uzun süredir sunulan bir özellik olarak karşımıza çıkıyor. Bu özellik sayesinde YouTube Premium kullanıcıları videoları offline olarak izleyebilmek için indirebiliyordu. Şimdilik sadece mobil tarafta sunulan bu özellik masaüstü tarafa da geliyor.

YouTube Video İndirme Özelliği 19 Ekim’e Kadar Test Edilecek

Yeni özelliklerini sunmadan önce test programına dahil eden YouTube, bu programda YouTube Premium aboneleri için en yeni özellikleri sunuyor. Deneysel özelliklere eklenen son özellik ile YouTube Premium kullanıcıları, YouTube video indirme özelliğini bilgisayarlarda kullanabiliyor.

youtube video indirme özelliği

YouTube video indirme özelliği ise birlikte kullanıcılar videoları indirerek internetin olmaması durumunda bile videoları izleyebiliyor. Şimdilik 144p’den 1080p’ye kadar çözünürlükte video indirme desteği sunuluyor. 4K çözünürlükte video indirme özelliği ise şimdilik kullanıcılara sunulmuyor. YouTube Premium kullanıcıları 19 Ekim tarihine kadar bu özelliği kullanabilecek. 19 Ekim tarihinden sonra bu özellik kaldırılacakken daha sonraki süreçte bu özelliğin tüm kullanıcılara sunulması bekleniyor.

YouTube Video İndirme Özelliği Hangi Tarayıcılara Geldi?

YoTube’un bu yeni özelliği, Microsoft Edge, Chrome ve Opera tarayıcısı kullanıcıları tarafından kullanılabiliyor. Bu tarayıcılardan birisini kullanan kullanıcılar tarayıcıların menü sekmesinde yer alan indirme tuşuna basarak videoları indirip internetsiz bir şekilde izleyebiliyor. Bu özelliğin kullanılabileceği YouTube Premium paketi ise ülkemizde 16.99 TL karşılığında satın alınabiliyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.