Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Yeni AirPods Ten Algılama Sensörüne Sahip Olacak

Teknoloji devi Apple kısa bir süre önce yeni AirPods modelini tanıtmıştı. Apple’ın yeni AirPods modeli ile ilgili yeni detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor.

Apple geçtiğimiz günlerde düzenlediği etkinlikte yeni MacBook Pro modellerinin yanında yeni AirPods kulaklığını da tanıtmıştı. Yeni AirPods ten algılama sensörü ile birlikte gelecek ve gelişmiş özelliklere sahip olacak.

Yeni AirPods Ten Algılama Sensörü Ne İşe Yarayacak?

Apple kısa bir süre önce 3. nesil AirPods modelini tanıttı. AirPods Pro modelini andıran yeni AirPods ten algılama sensörüne sahip. Konu hakkında Apple’ın açıklaması şöyle;

“Yeni ten algılama sensörü, AirPods’un kulağa mı takılı olduğunu yoksa kullanıcının cebinde ya da masada mı durduğunu doğru bir şekilde ayırt edebiliyor ve AirPods kulaktan çıkarıldığında ses çalmayı duraklatıyor. “

Kullanılan sensör gelişmiş özelliklere sahip ve SWIR adında kızılötesi ışık temelinde kullanıcıların cildinde yer alan sıvı içeriklerini dahi algılayabiliyor. Apple’ın AirPods modellerine bir süredir sağlık temelli özellikler getirmek için çaba gösterdiği biliniyordu. Görünen o ki bu özellikler AirPods ile birlikte hayatımıza girdi.

Yeni AirPods Ten Algılama Sensörü

Apple kablosuz kulaklık alanında gerçek özelliklerini 2022 yılında duyurmaya hazırlandığı AirPods Pro modelinde kullanabilir. Bu modelin belirli ölçümler yapacağı da uzun süredir konuşuluyor.

Yeni Apple AirPods Türkiye Fiyatı

Yurt dışında sahip olduğu 179 dolarlık fiyat etiketi ile çok satacağına emin olduğumuz kulaklık modeli ülkemizde ne yazık ki uygun fiyat etiketine sahip değil. Kulaklık ülkemizde 1.999 TL fiyat etiketi ile satışa çıktı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.