Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

WoW: Burning Crusade Classic Haziran Ayında Çıkacak

WoW: Burning Crusade Classic için Blizzard Entertainment, önümüzdeki ay oyunun gelebileceğinin sinyalini verdi.

Blizzard Entertainment, WoW: Burning Crusade Classic için yaptığı açıklamada, oyunun önümüzdeki aylarda piyasaya çıkacağını doğruladı. Dün, World of Warcraft’ın ilk resmi genişlemesi için klasik sunucu seçeneğinin önümüzdeki ay 1 Haziran’da başlayabileceğini bildirmiştik.

Bahsettiğimiz gibi, bu, genişlemenin küresel olarak bir aydan kısa bir süre içinde piyasaya çıkacak ancak Blizzard henüz TBC için ön yama tarihini kesin olarak henüz vermedi.

WoW: Burning Crusade Classic

Burning Crusade Classic’in lansman tarihi şu an için hala oldukça yüksek, ancak kapalı beta sürümü Mart ayından bu yana PTR’de mevcut olacak gibi görünüyor. Blizzard-Activision’ın yatırımcılarla yaptığı en son kazanç görüşmesi sırasında, genişlemenin piyasaya sürülmesinden Başkan Daniel Alegre ve Baş Ticaret Sorumlusu Armin Zerza da bahsetti. Görüşme sırasında ikili, genişlemenin önümüzdeki aylarda yayınlanacağını doğruladı.

Daniel Alegre yaptığı açıklamada “Blizzard, modern oyun için daha fazla içerik ve Burning Crusade’in yaklaşan tanıtımı ile bu ivmeyi geliştiriyor. Genişletme, ilk olarak 2007’de WoW classic’te başlatıldı. Burning Crusade lansmanda büyük beğeni topladı ve gelecek sürümün mevcut abonelerle daha derin bir şekilde etkileşime girmesini, eski klasik hayranları geri getirmesini ve ayrıca WoW Classic’e tamamen yeni oyuncular getirmesini bekliyoruz.” dedi.

WoW: Burning Crusade Classic için tam çıkış tarihi hala bilinmiyor, ancak kısa süre içinde geleceğinden eminiz. 1 Haziran’daki bir sürüm de henüz tamamen reddedilmiş değil.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.