Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

WoW: Burning Crusade Classic Çıkış Tarihi Sızdırılmış Olabilir

Görünüşe göre oyuncuların merakla beklediği WoW: Burning Crusade Classic için resmi çıkış tarihi sızdırıldı.

World of Warcraft: Burning Crusade Classic çıkış tarihi resmi bir duyuru öncesinde sızdırılmış olabilir. World of Warcraft’ın ilk genişlemesi için klasik sunucu seçeneği bu yıl bir yere geliyor ve son söylentiler şimdiden bunun beklenenden daha erken gelebileceğini öne sürdü. WoW: Burning Crusade Classic, Mart ayından bu yana, Blizzard’ın düzenli olarak yeni sürümler yayınladığı kapalı betanın bir parçası olarak PTR’de zaten mevcut. Peki, oyuncular yeniden ne zaman Outland’a girebilecek? Resmi Blizzard başlatıcısına inanılacaksa, gerçekten çok yakında.

WoW: Burning Crusade Classic

Görünüşe göre, başlatıcı kısaca önümüzdeki ay 1 Haziran’da (Salı günü) küresel bir sürümden bahsetti. Reddit kullanıcısı “Nonbread” e göre, makale yalnızca başlatıcının Heroes of the Storm sayfasında göründü ve World of Warcraft Classic web sitesiyle bağlantılı makaleye tıklandı. Çıkış tarihini gösteren bir ekran görüntüsü yukarıda görebilirsiniz.

Bu noktada, bu resmin gerçek olup olmadığını veya sadece sahte bir resme baktığımızı doğrulayamadık. Eğer yasalsa, bu, Blizzard’ın TBC Classic’i bundan daha kısa bir süre sonra piyasaya sürmeyi planladığı anlamına gelir ve bu, taraftarların yaklaşan TBC ön yamasının sadece iki hafta süreceğini tahmin etmesine neden olur. İlginç bir şekilde, bu, bir süre önce sızdırılan genişleme için zaman çizelgesine uyuyor – iki hafta süren ve 18 Mayıs’ta başlayacak bir ön yama.

Şimdilik, yukarıdaki bilgileri şüpheyle yaklaşın. Eğer bu doğruysa, Blizzard’ın çıkış tarihini önümüzdeki günlerde resmi olarak duyurması muhtemeldir.

WoW: Burning Crusade Classic, bu yılın Şubat ayında BlizzConline sırasında resmen duyurulmuştu. Duyurudan önce, TBC için klasik sunucu seçeneği bir basın bülteniyle zaten sızdırılmıştı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.