Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Windows 11 İçin Yenilenen: İpuçları Uygulaması Tanıtıldı

Windows 11 bizi çok sayıda açılır pencere ile karşılayacak. Yeni işletim sisteminin kullanıcıları, bu sayede işleyişi daha kolay anlayacak.

Bilindiği üzere Windows 11, tasarımından, yeni başlat menüsüne ve daha iyi performansa kadar önceki sürümlere göre birçok değişime uğrayacak. Bununla bağlantılı olarak Microsoft, kullanıcıları yeni sistem boyunca yönlendirmenin en iyi yolunu bulmak istediğini duyurdu ve bunu, sistemi kullanırken görünecek olan açılır pencereler aracılığıyla yapacak.

Resmi Microsoft blogunda (Windows 11 Insider Preview Build 22458’in yeni bir sürümünün getirdiği değişikliklerle ilgili bir gönderide) İpuçları Uygulamasının yenilenmiş sürümü hakkında bilgi edindik. Görünen o ki, kullanıcıların sistemde ustalaşmasına ve aynı zamanda özelleştirmesine yardımcı olacak 100’den fazla yeni mesajla genişletildi.

Windows 11

Windows 11 İpuçları Uygulaması Kapatılabilecek

Dahası, sürpriz olan sadece ipucu veritabanının boyutu değil, aynı zamanda ne zaman ortaya çıkacakları oldu. Blogda yazılanlara göre oldukça sık şekilde göreceğiz. Özellikleri ilk kez kullandığımızda ipuçları alacağız; Ayrıca bu bilgiler Widget panosunda da görünecek veya sadece İlk Çalıştırma Deneyimi içinde görüntülenecek. Bu kendi başına etkileyici olsa da, Microsoft ayrıca ipuçlarının görüntüleneceği çok sayıda dili dahil ettiğinden emin olduklarını da söyledi.

Tavsiye pencereleri fikrine pek ikna olmamış olanlar için iyi haberlerimiz de var. Yeni değişiklikleri içeren sürüm hala bir test derlemesi ve yalnızca Insider’lar için kullanılabilir durumda. Yani bahsettiğimiz İpuçları Uygulaması, ekim ayında resmi Windows sürümünde (Android desteği durumunda olduğu gibi) olmayacak. Ek olarak, İpuçlarını kapatabileceğimizi tahmin ediyoruz. Umalım ki varsayılan tarayıcıyı değiştirmekten daha kolay olsun.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.