Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Wasteland 3 The Battle of Steeltown Çıkış Tarihi Açıklandı

Wasteland 3 için ilk hikaye ek paketinin çıkış tarihi açıklandı. 3 Haziran'da The Battle of Steeltown ile kıyamet sonrası Colorado'ya döneceğiz.

Yakında Wasteland 3 yeni bir ek paket ile zenginleştirilecek. The Battle of Steeltown, 3 Haziran‘dan itibaren oyunculara sunulacak. Bu ek paket, inXile tarafından yayınlanan çok beğenilen RPG için hazırlanan ilk hikaye genişletmesi. Şimdiye kadar oyun, küçük bir özel ekipman paketi olan Colorado Survival Gear biçiminde yalnızca bir genişletme sunuyordu.

Wasteland 3: The Battle of Steeltown Announcement Teaser

The Battle of Steeltown oyuncuları, Colorado Springs kolluk kuvvetleri tarafından kullanılan silahların ve diğer ekipmanların üretildiği bir fabrika kompleksi olan Steeltown’a götürecek. Burası Patrik kontrolündeki en önemli yerlerden biridir. Ne yazık ki, haydutların sürekli saldırıları, işçi grevleri ve diğer birçok engel, düzenli ekipman tedariki için bir tehdit oluşturmakta. Bu yüzden Rangers grubumuz, büyüyen sorunların üstesinden gelmek için Colorado lideri tarafından gönderilecek.

The Battle of Steeltown, görevler ve yeni düşmanlarla dolu tamamen yeni bir konum sunacak. Genişletme ayrıca bazı mekanikleri değiştirecek ve problem çözmenin öncekinden farklı yollarını etkinleştirecek. Çatışmalarda, rakiplerimizi öldürmeyecek yeni siper biçimleri ve silahlar kullanabileceğiz. Oyun ayrıca radyoyu genişletecek ve Colorado’daki yolculuğumuzu daha keyifli hale getirecek daha orijinal şarkılar ve coverlar içerecek. Geliştiriciler ayrıca yeni oyun öğelerinin Steeltown dışında da uygulanacağını duyurdu.

Wasteland 1Wasteland 3, bağımsız stüdyo inXile Entertainment tarafından geliştirilen kıyamet sonrası RPG’lerin kült döngüsünün başka bir yapımı. Daha önce olduğu gibi, ilk duyurudan kısa bir süre sonra oyun, en az 2,75 milyon ABD doları toplama hedefiyle bir kitle fonlaması kampanyasıyla geliştirildi.

Oyunu Steam platformu üzerinden 219 TL fiyat etiketi ile satın alabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.