Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Call of Duty Warzone ve Vanguard İkinci Sezonu Ertelendi

Activision tarafından yapılan açıklamada, Call of Duty Vanguard ve Warzone ikinci sezonlarının ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.

Yaklaşık 70 milyar dolar karşılığında Microsoft’un şemsiyesi altına geçen Activision, Call of Duty Vanguard ve Warzone ikinci sezon çıkış tarihini iki hafta erteledi. Konuya ilişkin bir blog yazısı yayınlayan şirket, yeni sezonunun 2-14 Şubat tarihleri arasında başlayacağını açıkladı.

“Şu anda topluluğumuz Call of Duty: Vanguard, Warzone Pacific ve Modern Warfare’de sorunlar yaşıyor. Hayal kırıklıklarınızı hissediyoruz ve sizi net olarak duyuyoruz” diyen Activision, ek geliştirme süresini oyun optimizasyonu ve kararlılığı, silah ve ekipman dengesi, hataların giderilmesi gibi oyuncu deneyimini iyileştirmek için kullanacaklarını söyledi.

Warzone İkinci Sezonu İçin Biraz Daha Beklememiz Gerekecek

warzone ikinci sezon ertelendi

Activision, geçtiğimiz yılın kasım ayında Warzone’un yeni Pasifik haritasını ve Vanguard’ın ilk sezonu bir hafta ertelemişti. Öte yandan Vanguard ve Warzone ikinci sezonlarının ertelenme haberi, pek çok önemli gelişmenin arasında geliyor.

Geliştirici stüdyo Raven Software’ın QA ekibi, ortaya çıkan yeni cinsel taciz ve saldırı iddialarının ardından iş bırakma eylemi gerçekleştirmişti. Bu protesto devam ederken, Microsoft’un Activision Blizzard’ı 68.7 milyar dolara satın alacağı duyuruldu. Şirketin CEO’su Bobby Kotick, şimdilik koltuğunda oturmaya devam etse de, anlaşmanın tamamlanmasıyla birlikte tartışmalı ismin görevinden ayrılması bekleniyor.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.