Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Warhammer: Vermintide 2, İlk İki Hafta İnanılmaz Satış Rakamlarına Ulaştı!

Warhammer: Vermintide 2 ilk versiyonunun satış rakamlarını geçmeyi başardı.

Fatshark tarafından geliştirilen ve 8 Mart’ta PC platformundaki oyunculara sunulan yapım Vermintide’nin devamı olarak yayınlandı.

Warhammer Vermintide 2 İlk İki Hafta İnanılmaz Satış Rakamlarına Ulaştı 2

Aksiyon ve gerilim yüklü bir oyun olarak karşımıza çıkan Vermintide, ilk versiyonu ile kısa sürede tüm dünyaya yayılmıştı. Çok geçmeden ikinci versiyonu ile karşımıza çıkan yapım, ilk versiyonunun satış rakamlarını ilk iki haftada geçmeyi başardı. Sadece 48 saat içerisinde yarım milyon kopya satmayı başaran yapım şu sıralar ilgiyle oynanıyor. Tek oyunculu ve eşli oyunculara olarak oynanabilen başarılı yapım mükemmel savaş sahnelerine ve etkileyici tasarımlara sahip.

Satış rakamları hakkında Fatshark CEO’su Martin Wahlund, “oyun konsol platformuna da çıkmaya başladı. Şuanda gelir bakımından orijinal Vermintide’nin toplam gelirinden daha fazla geliri sadece iki haftada PC platformundan elde ettik” dedi.

Yavaş yavaş PlayStation 4 ve Xbox One platformunda da oyuncuların karşısına çıkmaya başlayan yapım, bilgisayar platformunda 49.00 TL gibi cazip bir fiyata sahip. Sadece bilgisayar platformundaki satışları ile orijinal Vermintide’nin satış rakamlarını geride bırakan yapım, yayınlanması ile çeşitli hata düzeltmelerine sahip olan yeni yamalarda aldı.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.