Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Uncharted: The Lost Legacy Uzun Bir Oynanış Süresine Sahip Olacak

Uncharted hikayesini genişletecek olan oyun en az 10 saat oynanış süresi sunacak.

Uncharted 4: A Thief’s End ile oyunun efsanevi karakteri Nathan Drake’in hikayesinin sonuna gelinmiş, en iyi ödüllerin neredeyse tamamı Naughty Dog tarafından toplanmış ve harika bir oyun ortaya çıkmıştı. Geliştirici ekip kısa sürede tarihin en iyi oyunları listesine girmeyi başaran yapımlarının ardından, ana hikayenin içinden çıkacak ve Uncharted evrenin genişletecek yeni bir oyunun, Uncharted: The Lost Legacy‘nin duyurusunu yapmıştı. 2017 bitmeden piyasaya çıkması beklenen The Lost Legacy’nin oynanış süresiyle ilgili bilgiler geldi.

uncharted lost legacy

Naughty Dog’da İletişim Direktörlüğü ve Oyun Geliştiriciliği yapan Arne Meyer, oyunun ortalama 10 saatlik bir oynanış sunacağını açıkladı. Bildiğiniz gibi, Uncharted 4 kısa süre önce BAFTA tarafından Yılın En İyi Oyunu seçilmişti. Ödül töreninde sahneye çıkan Arne Meyer, The Lost Legacy’de sınırlı bir hikaye sunmayacaklarını, böylece hem oyunun hem de hikayenin kısa olmayacağını dile getirdi.

Playstation 4 için piyasaya çıkacak oyunun, çıkış tarihi henüz duyurulmadı. E3 Fuarı’nda düzenlenecek bir etkinlikle duyurulması bekleniyor. O güne dek gelişmelerden haberdar olmak için ve oyunun detaylarına göz atmak için buraya tıklayarak Playstation internet sitesindeki sayfasına gidebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.