Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Uncharted: Legacy of Thieves Collection, Önemli Bir Özellikten Mahrum Kalacak

2022 yılında piyasaya sürülmesi planlanan Uncharted: Legacy of Thieves Collection ile ilgili yeni detaylar ortaya çıktı. Buna göre Uncharted 4’ün önemli bir özelliği, PlayStation 5’te olmayabilir.

Son 10 yılın en popüler PlayStation oyunlarından biri olan Uncharted 4, Uncharted Legacy of Thieves Collection ile 2022 yılında PlayStation 5 ve PC’ye taşınacak. Uncharted: The Lost Legacy’yi de içeren bu paket hakkındaki birçok ayrıntı henüz açıklanmamış olsa da, Uncharted 4‘ün önemli bir özelliğinin yeni platformlarda olmayabileceği ortaya çıktı.

Uncharted Legacy of Thieves Collection

Video oyunlarını yaşa ve içeriğe göre sınıflandıran ABD merkezli Eğlence Yazılımı Derecelendirme Kurulu (ESRB), Uncharted Legacy of Thieves Collection’ı listesine aldı. Buna göre Naughty Dog‘un orijinal olarak Uncharted 4’te yayınladığı çok oyunculu mod, Legacy of Thieves Collection ile gelmeyecek gibi görünüyor. Özel sürüm, yalnızca Uncharted oyunlarının tek oyunculu modlarını içerecek. Bu görüşün ortaya çıkmasının nedeni ise ESRB listesinde koleksiyonunun “etkileşimli öğeler” içermediğinin belirtilmesi oldu.

ESRB’nin hem PS5 hem de PC için Legacy of Thieves Collection’ı resmi olarak derecelendirmesi, koleksiyonun 2022’de düşündüğümüzden daha erken piyasaya sürüleceğini gösteriyor olabilir. Zira resmi derecelendirmeler, video oyunların yayınlanmadan önce geçmesi gereken son engellerden biridir.

Uncharted Legacy of Thieves Collection 2022’de Geliyor

Uncharted 4 PS5 remaster sürüm

Uncharted Legacy of Thieves Collection çıkış tarihini kesin olarak açıklamayan Naughty Dog ve PlayStation, oyunun 2022’nin başlarında piyasaya sürüleceği belirtti. Sony’nin Tom Holland’lı Uncharted filminin Şubat 2022’de vizyona gireceği düşünüldüğünde, koleksiyonun film ile eşzamanlı olarak yayınlanma ihtimali son derece kuvvetli.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.