Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Ücretsiz BluTV Fırsatını Kaçırmayın: İşte Tarihler

Türkiye’nin en çok tercih edilen online dizi ve film izleme platformlarından BluTV, herkesi sevindirecek bir kampanya ile karşımıza çıktı. Yerli streaming yayın servisi, 16-17-18 Nisan tarihleri arasında ücretsiz olacak.

Geçtiğimiz yıl hayatımıza giren koronavirüs salgını, diğer pek çok şey gibi izleme alışkanlıklarımızı da önemli ölçüde değiştirdi. Son dönemde sayısı giderek artan dijital yayın platformları, binlerce yapıma zahmetsiz bir şekilde erişmemizi sağlıyor.

Kütüphanesinde çok sayıda kaliteli yapımın bulunduğu yerli dijital yayın servisi BluTV, bize bu imkanı veren platformların başında geliyor. Amerikan medya devi Discovery ile kurduğu ortaklık sonrası dikkatleri üzerine çeken streaming yayın platformu, Ramazan boyunca evlere kapanacağımız bu günlerde harika bir kampanyaya imza attı.

BluTV hafta sonu ücretsiz

Masum, Alef ve Saygı gibi yerli dizilerin yanı sıra Game of Thrones ve Sopranos dahil HBO’nun ikonik yapımlarına ev sahipliği yapan BluTV, 16-17-18 Nisan tarihleri arasında herkes için ücretsiz olacak. Müjdeyi resmi Twitter hesabından duyuran platform, şu ifadeleri kullandı:

“Artan vaka sayılarıyla birlikte sağlığımız için gelen yeni kısıtlamalarda keyfinizi yerine getirebilmek için 16-17-18 Nisan’da kapımız herkese açık. Arkanıza yaslanın ve 10.000 saatten fazla içeriğin tadını ücretsiz çıkarın. Keyifli seyirler”

ücretsiz BluTV dizileri

Peki, BluTV üyeliği nasıl yapılır? Öncelikle buradaki adrese giriş yapıyorsunuz. Ardından sayfanın en üst kısmında yer alan Ad Soyad, E-posta Adresi ve Parola bölümlerini doldurup, yan taraftaki Hemen Üye Ol ve altındaki İletişim izinlerini onaylıyorum butonlarına tıklıyorsunuz. Bu adımların ardından BluTV’yi ücretsiz bir şekilde izleyebilirsiniz.

Eğer kampanya sonunda platformdan memnun kalırsanız, sadece yıllık üyeliklerde geçerli olmak üzere ayda 9,90 TL’ye BluTV üyeliği satın alabileceğinizi de belirtmiş olalım.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.