Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Medium’un Yapım Maliyetlerini Karşılaması Yalnızca Birkaç Gün Sürdü

Psikolojik korku oyunu The Medium, satışa çıkalı henüz birkaç gün olmasına rağmen yapım ve pazarlama maliyetlerini karşıladı.

28 Ocak’ta  Windows ve Xbox Series X / S için yayınlanan psikolojik gerilim temalı The Medium, sadece birkaç gündür raflarda olmasına rağmen geliştirme ve pazarlama maliyetini karşılamaya yetecek kadar satış yapmayı başardı.

Polonyalı Bloober Team stüdyosu tarafından Unreal Engine 4 oyun motoru ile geliştirilen The Medium, adından söz ettirmeye devam ediyor. Teması ve oynanış dinamikleri ile dikkat çeken psikolojik korku oyunu, piyasaya çıkalı henüz birkaç gün olmasına rağmen yapım ve pazarlama bütçesini karşılamayı başardı.

the medium oyun

Bloober Team’in; Layers of Fear, Observer ve Blair Witch’in ardından şimdiye kadarki en büyük prodüksiyonu olan The Medium, 1990’ların klasik türlerini anımsatan sabit kamera açılarının bir karışımını sunuyor. İpuçlarını bulmak için nesneleri araştırdığınız birinci şahıs kamerası ve aynı anda ne yaptığınızı gösteren bölünmüş ekran bölümlerini kullanan ilk üçüncü şahıs korku oyunu olarak öne çıkan yapım, gerçek dünyanın yanı sıra doğaüstü unsurlarla harmanlanan fantastik bir evrende geçiyor.

Oyundaki bulmacaları çözmek için ruhsal güçlerinizi kullanıyorsunuz. Piyasaya çıkmasının ardından bazı teknik sorunlarla gündeme gelmesine rağmen son derece keyifli bir oyun olan The Medium, daha birkaç günde geliştirme ve pazarlama maliyetini karşılamasıyla stüdyonun yüzünü güldürmeyi başardı.

The Medium’u Games Pass, Steam, GOG ve Epic Games Store’dan indirebilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.