Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

The Elder Scrolls 6 Hala Erken Geliştirme Aşamasında

The Elder Scrolls 6 çıktığında hepimiz yaşlanmış olacağız.

The Elder Scrolls 6, bir Bethesda Game Studios çalışanının LinkedIn profiline göre hala yalnızca üretim öncesi aşamada. İlk olarak Twitter‘da tespit edilen ve PCGamesN tarafından bildirilen habere göre, oyuncuların The Elder Scrolls 6 söz konusu olduğunda çok sabırlı olmaya devam etmeleri gerekecek. Bunun nedeni, yakın zamanda güncellenen bir LinkedIn profilinin oyunu “üretim öncesi” olarak tanımlaması.

Profil, Starfield‘ın şu anda Bethesda’da tam üretimde olan tek oyun olduğunu belirtiyor. Bu, The Elder Scrolls 6’nın Starfield tamamlanana kadar beklemesi gerekebileceğini gösteriyor. En az altı yıldır geliştirilmekte olan Starfield‘ın bu yılın sonunda çıkması bekleniyor. Oyunun Steam sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

The Elder Scrolls 6 Ne Zaman Çıkacak?

The Elder Scrolls 6

Bu tür bilgilerin spekülasyon olduğunu ve dikkatle yaklaşılması gerektiğinin altını çizelim ancak Starfield’ın çıkış yapmasının ne kadar uzun sürdüğü göz önüne alındığında, kesinlikle makul bir bilgi. Ayrıca The Elder Scrolls V: Skyrim‘in son derece popüler olmaya devam etmesiyle ilgili küçük bir konu da mevcut. Yıldönümü sürümünün yayınlanmasından bu yana, oyun birçok moddan yararlanmaya devam etti. Bazı oyuncular Skyrim’i bir saatten biraz fazla bir sürede nasıl tamamlayacaklarını bile buldu.

Geçen yılın sonlarında Bethesda’nın baş yapımcısı Todd Howard, The Elder Scrolls 6‘nın selefinin mirasına uyması gerektiğini açıklamıştı. En son haberlerin aksine Howard, oyunun geçen yaz erken geliştirme aşamasında olduğunu da doğruladı. Bakalım Skyrim’in devam oyunu ne zaman çıkış yapacak?

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.