Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steam Sonbahar İndirimi Başladı! Dev Fırsatlar Var

Günümüzün en popüler oyun mağazalarından Steam, kullanıcıların heyecanla bekledikleri Sonbahar İndirimi için startı resmen verdi. 24 Kasım - 1 Aralık tarihleri arasında sürecek olan kampanya, birbirinden harika oyunlarda kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor.

Epic Games Store’da Muhteşem Cuma fırsatlarının başladığını daha önce sizlerle paylaşmıştık. Bugün ise Steam Sonbahar İndirimi başladı! Valve’ın dijital oyun mağazasında gerçekleştirdiği en büyük yıllık kampanyalardan biri olan Sonbahar İndirimleri, farklı tür ve temadaki binlerce oyunda önemli tasarruflar sunuyor.

Uzay, simülasyon, anime, strateji, bilim kurgu ve çok daha fazla türde yapım, Steam Sonbahar İndirimi kapsamında son derece makul fiyatlara indi. Örneğin; CD Projekt RED’in aksiyon rol yapma oyunu Cyberpunk 2077, yüzde 50 indirimle 124,50 TL‘ye düşerken, Quantic Dream’in beğeni toplayan bilim kurgusu Detroit: Become Human, 142,00 TL yerine 71,00 TL‘den satılıyor.

Steam Sonbahar İndirimi, 1 Aralık’a Kadar Devam Edecek

Steam Sonbahar İndirimi

Bunların yanı sıra PC’ye gelen ilk PlayStation oyunlarından Days Gone yüzde 40, zombi oyunu Dying Light yüzde 60, Ubisoft imzalı Ghost Recon Wildlands yüzde 80 oranında indirimde. Amazon’un yankı uyandıran yeni MMO türü oyunu New World de ilk kez indirime girmiş bulunuyor. Normalde 109,00 TL’den satılan yapım, yüzde 25 indirim ile 81,75 TL’ye düştü. Yakın zaman önce çıkış yapan Civilization IV rakibi Humankind da yüzde 20’lik bir indirim görerek 239,20 TL’ye indi.

Steam Sonbahar İndirimi, bunlar gibi daha sayısız oyunda yüzde 80’i aşkın fırsatlar sunuyor. Kampanya, 24 Kasım – 1 Aralık Türkiye saati ile 21:00’a kadar devam edecek. İndirimdeki tüm oyunlara bu sayfadan ulaşabilirsiniz.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.