Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Steam’de Geçtiğimiz Haftanın En Çok Satan Oyunları

27 Aralık - 2 Ocak haftasında Steam mağazasında en çok satan oyunlar belli oldu. Erken Erişim döneminde olan birinci şahıs nişancı oyunu Ready or Not, zirvedeki yerini koruyor.

Kış İndirimlerinin devam ettiği Steam’de geçen hafta en çok satan oyunlar belli oldu. 27 Aralık 2021 – 2 Ocak 2022 tarihleri arasındaki satış verilerine göre derlenen liste, bir kez daha Ready of Not‘ın liderliğine sahne oluyor. Geçtiğimiz ayın ortalarında piyasaya sürülen birinci şahıs nişancı oyunu, geçen hafta da Steam’de en çok satan oyun olmayı başardı.

İkinci sırada, The Game Awards 2021’de Yılın Oyunu seçilen It Takes Two bulunurken, onu sırasıyla Five Night at Freddy’s: Security Breach ve Valve Index VR Kit takip etti. Steam çok satanlar listesinin müdavimlerinden Red Dead Redemption 2, bu hafta yedinci basamakta yer alıyor. 2021’in sonlarına doğru önemli bir ivme yakalayan Cyberpunk 2077 ise sondan birinci basamaktan da olsa listeye girmeyi başarıyor.

Steam en çok satan oyunlar

Geçtiğimiz hafta Steam’de en çok satan oyunlar şöyle:

  1. Ready or Not
  2. Five Night at Freddy’s: Security Breach
  3. Valve Index VR Kit
  4. Project Zomboid
  5. Sea of Thieves
  6. Red Dead Redemption 2
  7. Forza Horizon 5
  8. Cyberpunk 2077
  9. Rust

Yukarıdaki oyunları Steam Kış İndirimlerinde uygun fiyatlardan satın alabilirsiniz, ancak elinizi çabuk tutmanızda yarar var zira kampanya 5 Ocak’ta sona erecek.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.