Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Squid Game Yaratıcısı, 3. Sezon İçin Netflix ile Masaya Oturdu

Netflix tarihinin en çok izlenen dizisi olan Güney Kore yapımı Squid Game, henüz ikinci sezona geçmeden üçüncü sezonun onayını almaya çok yakın.

Sessiz sedasız Netflix‘te yayınlandıktan kısa bir zaman sonra dünya çapında bir fenomene dönüşen Squid Game, platformun en çok izlenen dizisi apoletini takarak Netflix tarihine geçmişti. Projenin yaratıcısı Hwang Dong-hyuk’un Squid Game 2. sezon için kollarını sıvadığını zaten biliyorduk. Şimdi ise üçüncü sezonun da planlar arasında olduğunu öğrendik.

Kotaku‘nun The Korea Times’ın (KBS) haberinden aktardığına göre Hwang, Squid Game 2. sezon ve 3. sezon için Netflix ile görüştüğünü ve yakın zamanda bir sonuca varılacağını söyledi. Herkesin gelecek sezonun çıkmasını beklediğinin farkında olduklarını belirten Hwang, bu nedenle yeni bölümlerin yaratılması konusunda olumlu düşüncelere sahip olduklarını aktardı.

Squid Game 2. Sezon Çıkış Tarihi Henüz Belli Değil

squid game 2. sezon

Squid Game’in ilk sezonu, Lee Jung-jae’nin canlandırdığı Seong Gi-hun‘un kızını görmek için uçağa binmek üzereyken karar değiştirip geri dönmesiyle sona ermişti. Kasım ayında Associated Press’e (AP) verdiği röportajda konuşan Hwang, “Squid Game 2. sezon şu anda kafamda. Planlama aşaması devam ediyor, ancak bunun ne zaman ve nasıl olacağını söylemenin çok erken olduğunu düşünüyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Hwang ayrıca Gi-hun karakterinin geri döneceğini ve dünya için bir şeyler yapacağını da sözlerine eklemişti. Senaryo detayları henüz belli olmasa da, Hwang KBS ile sohbetinde ikinci sezonun “Seong Gi-hun merkezli olacağını” söyledi.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.