Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Netflix, Aralık Ayında Yayınlanacak Dizi ve Filmleri Açıkladı

Dijital yayın platformu Netflix, aralık ayında çıkacak dizi ve filmleri açıkladı. Fantezi tutkunlarının heyecanla bekledikleri The Witcher’ın ikinci sezonu da bu ay yayınlanacak yapımlar arasında.

Aralık ayında yayınlanacak Netflix dizileri ve filmleri belli oldu. Dijital yayın platformunun kütüphanesine bu ay birbirinden güzel yapımlar eklenecek. Oyuncu kadrosunda Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Meryl Streep gibi yıldız isimlerin yer aldığı Don’t Look Up, 24 Aralık’ta geliyor.

Benedict Cumberbatch ve Kirsten Dunst ‘ın başrollerini paylaştığı The Power of Dog da öne çıkan Netflix filmleri arasında yer alıyor. Oscar’lı senarist ve yönetmen Jane Campion’ın son filmi, bu yılki Oscar yarışının en iddialı adaylarından biri olarak gösteriliyor. Film, 1 Aralık’ta Netflix’te yayınlanacak.

netflix aralık 2021 dizi ve filmleri

Aralık ayında izleyici karşısına çıkacak Netflix dizilerine baktığımızda ise beğeni toplayan çok sayıda serinin yeni sezonları ile geri döneceğini görüyoruz. Başrolünde Henry Cavill’ın olduğu The Witcher 2. sezonu 17 Aralık’ta, La casa de papel 5. sezon ikinci kısım ise 3 Aralık’ta gelecek. Bunların haricinde Cobra Kai 4. sezonu ve Lost in Space 3. sezonu da bu ay içinde kütüphaneye eklenecek. Aralık ayında yayınlanacak Netflix dizilerine ve filmlerine aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz.

Netflix Aralık 2021 Takvimi:

Bu ay Netflix Türkiye'de neler var? | Aralık 2021

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.