Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Skyrim 10. Yıl Hayran Kutlamalarını Kaçırmayın!

The Elder Scrolls V: Skyrim'in 10. yılı, 10 yıllık Elder Scrolls severlerden gelen maceralar, yaratıcılık ve tutkuyla kutlanacak.

11 Kasım, The Elder Scrolls V: Skyrim‘in çıkışının onuncu yılı, oyun ilk olarak 11.11.2011‘de çıkış yapmıştı. Bugün dünyanın dört bir yanındaki The Elder Scrolls hayranları ile on yıldır biriken anılar, şakalar ve destansı maceraların tümü anılarak harika bir kutlama yapılacak.

Skyrim 10. Yıl dönümü kutlamaları dahilinde, oyunun dünyasına geri dönen oyuncuları bekleyen yeni yolculukları ve deneyimler de olacak.

Skyrim 10. Yıl

11 Kasım Skyrim Müzik Kutlaması

Bugünkü kutlamada her Dragonborn için özel etkinlikler olacak. Bethesda, ilk olarak serinin tüm hayranları için, Londra Senfoni Orkestrası ve London Voices‘ın eşi benzeri olmayan performansında oyunun müziklerini kutlamaya davet etti. Bu kaçırılmayacak etkinlik için bugün TSİ 22.00‘da resmi Bethesda Youtube ve Twitch kanallarına girmeyi unutmayın!

Kutlama, Special Edition’a sahip olan veya alacak olanlar için devam edecek çünkü yeni görevler, eşyalar, Survival Mode (Hayatta Kalma Modu) ve balıkçılığın içinde bulunduğu, bugün erişebileceğiniz dört yeni eser oyunculara verilecek.

Son olarak, tüm yeni ve eski Creation Club içeriklerini içeren ve bugüne kadarki en geniş kapsamlı Skyrim sürümü olan Anniversary Edition‘ı artık oynayabilirsiniz!

Canlı Skyrim Konserini Kaçırmayın!

Londra Senfoni Orkestrası ve London Voices Korosu‘nun tarihi Alexandra Palace Theatre’da oyunun müziklerini icra edeceği, eşi benzeri olmayan bir müzik etkinliğini dinleyebilirsiniz. Bugün TSİ 22.00’de resmi Bethesda YouTube ya da Twitch kanalına uğrayın ve oyunu bugünkü haline getiren kişileri, yani oyuncuları kutlarken; Oyunun marşları, çevresel sesleri ve hatırlamaya değer melodilerini canlı olarak dinleyebilirsiniz.

Skyrim Special Edition Sahiplerine Ücretsiz Hediyeler!

Oyuna Xbox Game Pass üzerinden erişim sağlayanlar da dahil, herhangi bir platformda halihazırda Special Edition sahibi olan ve ileride sahip olacak kullanıcılar şu dört Creation Club içeriğine ücretsiz erişim sağlayabilecek:

  • Fishing (Balıkçılık): Oyunun yeni Fishing (Balıkçılık) modu, bölgedeki pek çok su kaynağından 20’yi aşkın özgün su canlısını olta ile avlamanızı sağlayacak. Yakaladığınız avları ister pişirip yiyin ister ganimet olarak evinize asın ya da akvaryumunuzda besleyin. Balık tutma mekânlarının çoğu, bölgenin en nefes kesici ve en huzurlu yerlerinde olacak. 
  • Rare Curios: Saints & Seducers’ın bir parçası olarak eklenen Rare Curios eseri, Tamriel’in her yerinden ithal edilmiş ilave ürünleri, Khajiit karavanlarına getirecek. Paranız olduğu sürece bu tüccarlar size özel iksirler, oklar ve zehirler yapmak için gerekli malzemeler de dahil olmak üzere her türden faydalı ürünü satacak.
  • Survival Mode (Hayatta Kalma Modu): Daha önce 2017’de yayınlanan Survival (Hayatta Kalma) Modu’nda Dragonborn’unuz hayatta kalmak için Skyrim’in kendi doğasına karşı savaş vereceksiniz! Açlık ve yorgunluk seviyelerine de dikkat etmek, soğuk iklimlerde de soğuktan donmamak için sıcak tutacak ekipmanlar giymek ve sığınak bulmak zorunda kalacaksınız.
  • Saints and Seducers: İlk olarak 2019’da yayınlanan bu eser, sizlere iki görevi birleştiren ilave bir hikâye sunacak. Şu ana kadar tek bir eserde topladığımız en fazla içeriğe sahip olan Saints & Seducers ile yeni zırh setleri, silahlar, düşmanlar ve çok daha fazlası keşfetmeniz için sizleri bekliyor olacak.
Skyrim 10. Yıl

Nihai Sürüm: Skyrim Anniversary Edition

Skyrim Anniversary Edition, Special Edition’ın tamamı ve dört ücretsiz eser de dahil olmak üzere, yayınlanmış olan tüm Creation Club eserlerini içerecek.

Oyuncular, yeni oynanış şekilleri ve Tamriel’in tarihini keşfedebilecekleri yeni görevler de dahil olmak üzere yepyeni bir dizi esere kavuşacak.

“Ghosts of the Tribunal” ile The Elder Scrolls III: Morrowind’de öne çıkmış bir düzineden fazla yeni silah ve zırha sahip olacaksınız.

The Cause” ile yeni bir Oblivion Gate yaratmaya çalışan Mythic Dawn ile karşılaşma şansı ile yeni düşmanlar, mekânlar, silahlar ve hepsinden önemlisi çağrılabilen bir Daedric at oyuna eklenecek.

Yukarıda belirtiklerimiz, Skyrim 10. Yıl şerefine kasım ayında oyuna eklenecek muhteşem yeni içeriklerden sadece bazıları. 

Skyrim’in onuncu yılıyla ve Anniversary Edition’la ilgili tüm bilgiler için lütfen bu sayfayı ziyaret edebilirsiniz.

The Elder Scrolls V: Skyrim Anniversary Edition and Upgrade Overview Video

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.