Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Merakla Beklenen She-Hulk Dizisine Bir Ekleme Daha

Diziye son eklenen isim Josh Segerra oldu.

Marvel’in yaklaşmakta olan komedi dizisi She-Hulk ile ilgili ayrıntılar hâlâ büyük ölçüde gizli tutulurken, oyuncu kadrosu sürekli büyüyor. Deadline, Josh Segarra’nın  bilinmeyen bir rolle sözleşme imzaladığını bildirdi.

josh segerra
“Never Trust a Stranger” – The team welcomes a new member, Special Agent Tiffany Wallace (Katherine Renee Turner), as they search for killers who orchestrated a mass shooting at a media company, and OA\’s personal connection with the case threatens to cloud his judgement, on the third season premiere of FBI, Tuesday, Nov. 17 (9:00-10:00 PM, ET/PT) on the CBS Television Network. Pictured (l-r) Zeeko Zaki as Special Agent Omar Adom \’OA\’ Zidan, Josh Segarra as Nestor Vertiz and Missy Peregrym as Special Agent Maggie Bell Photo: Michael Parmelee/ CBS 2020 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved.

Bruce Banner’ın benzer yetkilere sahip avukatı ve kuzeni Jennifer Walters’ı, Tatiana Maslany canlandırıyor. Dev, yeşil bir canavara dönüşebilen She-Hulk Walters, yüksek stresli günlük işini ikinci kişiliğiyle dengelemek için sık sık mücadele eder. Mark Ruffalo, yeni oyuncular Renée Elise Goldsberry ve Ginger Gonzaga ile birlikte Banner rolünü tekrar oynayacak. Son zamanlarda, Jameela Jamil süper güç ve dayanıklılığa sahip zengin bir kadın olan ana düşman Titania’yı oynamak için seçildi.

she hulk haber

Ruffalo’nun Bruce Banner’a dönüşüne ek olarak, Tim Roth, The Incredible Hulk’tan (2008) beri Marvel Evreninde yer almayan bir karakter olan Abomination rolüne uzun zamandır beklenen bir dönüş yapacak. Onu ilk olarak Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings’in fragmanında görmüştük.

Bunun ötesinde, She-Hulk dizisinin asıl konusuyla ilgili ayrıntılar belirsiz ancak hem süper kahramanlar hem de yasal karışıklıklar ile uğraşan çok sayıda Jennifer göreceğimizi varsayabiliriz. She-Hulk’ın şu anda planlanan bir prömiyer tarihi yok. Disney+’daki Marvel Sinematik Evreninin sıradaki animasyon programı What If…?’in 11 Ağustos’ta gösterime gireceğini de hatırlatalım.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.