Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sekiro: Shadows Die Twice Hileleri

Sekiro: Shadows Die Twice hileleri ve ipuçları.

From Software’in yeni oyunu Sekiro: Shadows Die Twice nihayet çıkış yaptı. Özellikle Dark Souls hayranlarının ilgiyle oynadığı yapım, en az Souls serisi oyunları kadar da zor. Haliyle Sekiro: Shadows Die Twice hileleri ve Sekiro: Shadows Die Twice ipuçları da merak konusu oldu. Biz de bu rehberimizde oyunda işinizi kolaylaştıracak bazı ipuçları paylaşacağız.

sekiro shadows die twice hileleri 1

Sekiro: Shadows Die Twice Hilesi

Sekiro Sınırsız Para ve Tecrübe Puanı

Bu hileyi kullanarak oyunda ilk ana bossu yendikten sonra kolaylıkla para ve XP toplayabilirsiniz. Aynı zamanda kazara ölme ve para kaybetme şansı olmadığı için risk de içermiyor.

Basitçe Sunken Valley’deki Gun Fort idolüne gidin. Ardından girişte yer alan düşmanı bulun. Arkadan gizlice yaklaşarak öldürün ve ardından heykel idolün yanına giderek dinlenin. Bunu istediğiniz kadar tekrarlayın. Dakika başına ortalama 4 kere yapabilir ve her saat 12.000 sen ile 70.000 XP kazanabilirsiniz.

Not: Bu oyunun güncellemesiz sürümünde yer alıyor. Dolayısıyla güncellemeler sonrası ortadan kalkabilir. Kullanmak istiyorsanız Sekiro’ya yama yüklememenizi tavsiye ederiz.

General Naomori Kawarada Bossu Nasıl Yenilir?

Bu boss savaşı Ashina Outskirts’de yer alıyor. Heykeltıraşından sonra büyük bir samurayla karşılaşacaksınız ve avludaki tek düşman olacak. Bossu yenmek için soldan çatının üzerinden gizlice ilerleyin ve General Naomori tarafından görülmeyin.

Ardından arkasından gizlice yaklaşın ve hançerleyerek hızlıca canlarından birini alın. Sonrasında basitçe standart kılıç saldırılarına geçin ve ne zaman size saldırırsa bloklayın. Saldırısını bitirdikten sonra tekrar zincir şeklinde atağa geçin ve gardı düşüp bossu yenene kadar buna devam edin.

Chained Ogre Bossu Nasıl Yenilir?

Bu boss da Ashina Outskirts’de yer alıyor ve merdivenlerde karşılaşıyorsunuz. Öncelikle bölgedeki tüm küçük düşmanları öldürün. Chained Ogre ile savaşmak için merdivenleri çıkmadan önce altta yer alan iki gardiyanı öldürün.

Merdivenleri çıkın ve sol köşeye dönerek mızraklı düşmanı öldürün. Artık sadece Chained Ogre kalmış olacak. Ogre size saldırdığında dodge yaparak arkasına, size vuramayacağı yere geçin. İki üç kere vurup bunu tekrarlayın. Bu stratejiyi kullanarak hiç hasar almadan ogreyi yenebilirsiniz.

Peki ya doğrudan kullanabileceğiniz Sekiro: Shadows Die Twice hileleri? Maalesef şu anda oyun için yayınlanmış hile kodları bulunmuyor. Şimdilik sadece ipuçlarından yararlanmak mümkün.

Not:  Sekiro’da takıldığınız bölüm ve bossları bize yorum yoluyla bildirebilirsiniz. Sekiro hileleri yazımız düzenli olarak buna göre güncellenecektir.

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

1 Yorum

  1. Essdddd

    ???????✌️

    0
    0
    Cevap

Yorum Yaz

Email adresiniz yayınlanmayacak.

Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.