Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sekiro: Shadows Die Twice 10 Günde 2 Milyon Sattı!

Sekiro ile Activision ve From Software'in yüzü gülüyor.

Sekiro: Shadows Die Twice çıkalı henüz 10 gün oldu. Oyun çok tartışıldı, kimileri bayıldı, kimileri çok zor olduğu için oynayamadığını söyledi. Tartışmalar bir yana, Sekiro gerçekten de büyük başarı getirdi ve hem yapımcının, hem dağıtıcı firmanın yüzünü güldürüyor. Activision bugün bir duyuru yaparak Sekiro: Shadows Die Twice’ın 10 gün içinde 2 milyondan fazla orijinal kopya satışı yaptığını açıkladı. Basın bültenine göre Twitch’de de oyun şu anda en çok izlenen oyun konumunda.

sekiro shadows die twice 10 gunde 2 milyon satti 1

Activision’ın ürün yönetim ve pazarlama yöneticisi Michelle Fonseca da konuya ilişkin açıklama yaparken, Sekiro: Shadows Die Twice ile portfolyolarına çok özel ve benzersiz bir oyun kattıklarını, From Software ile çalışmanın kendileri için onur verici olduğunu ifade etti.

PC de dahil olmak üzere Sekiro: Shadows Die Twice şu anda tüm platformlarda muazzam başarı yakalarken, 2019 yılının belki de en iyi çıkış yapan oyunu oldu. Hem oyuncuların, hem de eleştirmenlerin büyük beğenisini kazanan Sekiro: Shadows Die Twice, muhtemelen Dark Souls gibi diğer klasiklerin yanında yerini alacak.

Sekiro oynarken zorlanıyorsanız hile ve ipuçlarını paylaştığımız yazımıza buradan ulaşabilirsiniz. Bol şans!

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.