Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Sanal Arazi 2.4 Milyon Dolara Satıldı!

Oyun geliştiricilerine göre, sanal gayrimenkul için şimdiye kadar ödenen en büyük meblağ ödendi.

Sanal Arazi Axie Infinity tarafından Perşembe günü geç saatlerde yayınlanan bir tweet’te, canavar savaşı fantezisi içinde bir arazi NFT 550 Etherium’a yani yaklaşık 2,4 milyon dolara satıldı. Eksenler, kullanıcıların diğer oyuncularla düello yapmak, düşmanlarla savaşmak ve günlük görevleri tamamlamak için yönettiği yaratıklardır. Bunlar aynı zamanda üretilebilen, satın alınabilen ve serbestçe satılabilen NFT’lerdir.

Oyun, Axies’in yaşadığı Lunacia dünyasında geçiyor. Her bölümün, oyuncuların istedikleri zaman diğer oyunculara satın alabileceği, satabileceği veya kiralayabileceği Terra adlı tokenize edilmiş bir araziyi temsil ettiği 301 x 301 karelik bir görseldir. Geçtiğimiz gün satılan arazi, Axie Infinity ekosisteminde bulunan en nadir sanal gayrimenkul türü olan Genesis olarak sınıflandırılıyor.

Sanal Arazi 550 Etherium’a Satıldı

Sanal Arazi

Arazinin konusuna değinecek olursak; Chimeras olarak bilinen canavarlar oyunda ortaya çıkar ve Lunaria’yı korur. Oyuncular, Chimeras’ı yenerek, daha sonra kripto para birimi borsalarında nakit olarak satılabilen Pürüzsüz Aşk İksirleri (SLP’ler) kazanırlar. Yenilen Chimeralar, Eksenlerini ve arazilerini yükseltmek için kullanılabilecek diğer kaynak türlerini de düşürür, böylece SLP’ler için kazanç potansiyelini artırır. Genesis Land, stratejik olarak Lunacia’nın merkezinde, nadir Chimeras baskın patronlarının özel öğeleri ortaya çıkardığı ve düşürdüğü yer almaktadır. Ek olarak, 90.601 arazi yuvasından sadece 220’si Genesis sınıflandırmasına sahiptir.

Haberi Paylaş
Benzer İçerikler
0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.