Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Salt and Sacrifice Çıkış Tarihi Belli Oldu

Hayranların 2016'da çıkış yapan bağımsız, kasvetli ve atmosferik iki boyutlu souls-like oyunu Salt and Sanctuary'nin yaklaşan devamı için daha fazla beklemeleri gerekmeyecek.

Salt and Sacrifice çıkış tarihi nihayet belli oldu. Bundan 6 sene önce 2016’da çıkış yapan ve sürpriz bir şekilde hit hale gelen Salt and Sanctuary, Dark Souls’tan ilham alan dünyasından daha fazlasını umut eden birçok hayrana sahipti. Devam oyunu olan Salt and Sacrifice, orijinal oyunun çıkışından 5 yıl sonra duyuruldu ve artık uzun bekleyiş neredeyse bitti.

Bağımsız oyun geliştiricisi Ska Studios tarafından piyasaya sürülen Salt and Sanctuary, hızla gelişen Souls benzeri oyun alt türünün birinci sınıf bir örneği olarak kendisini sağlamlaştırdı. Ana özelliği, Souls serisinin tüm atmosferini ve kasvetli dünya yapısını yakalayabilmesi ve ayrıca sadece 2 boyut kullanarak ünlü savaş sistemini taklit edebilmesi.

Salt and Sacrifice Çıkış Tarihi Ne Zaman?

Salt and Sacrifice Çıkış Tarihi

Şimdi devam oyunu Salt and Sacrifice çıkış tarihi belli oldu ve oyun için yeni bir fragmanda açıklandı. Orijinalden neredeyse 6 yıl sonra piyasaya sürülen Salt and Sacrifice, 10 Mart’ta PC, PS4 ve PS5 için çıkış yapacak ve daha acımasız patron dövüşleri ve Metroidvania tarzı keşif vaat ile birlikte gelecek. Fragman ayrıca, oyuncuların farklı amaçlarla farklı gruplara katıldığı ve diğer çevrimiçi oyuncuların dünyalarını istila etmeyi veya işbirliği teklif etmeyi seçebilecekleri Dark Souls serisine yakın tarzda bir oyuncu çağırma sistemini de tanıttı.

Dark Souls serisi 2011 yılında popülaritesinin patlamasından bu yana, etkisi oyun endüstrisinde her yerde görüldü. Souls-like türü çoğunlukla, Nioh ve Star Wars Jedi: Fallen Order gibi AAA sürümleri de dahil olmak üzere, Souls serisinin zor ama tatmin edici savaş sistemini taklit etmeye çalışan oyunlarla ilgili. Salt and Sanctuary piyasaya sürüldüğünde, oyunun tonu ve atmosferi üzerindeki Souls serisinin yadsınamaz etkisi ve mekaniğini şifreli açıklaması, onu iki boyutlu Souls-like alt türünün önde gelen bir örneği olarak yerleştirdi. Salt and Sacrifice çıkış tarihi 10 Mart olduğu için, yakında devam oyununu da deneyimleyebileceğiz.

Salt and Sacrifice -  Release Date Announce Trailer | PS5, PS4

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.