Close

Giriş

Close

Register

Close

Lost Password

Rust’ un Yapımcısı Oyuncuları Oyundan Kovdu

rust' un yapımcısı oyunculara sinir oldu. İstemiyorsanız bırakın oyunu...

Steam’ de hayatta kalma oyunlarını sevenler için karşılarına çıkan bir kaç oyun var. Rust’ da onlardan birisi Yıllardır Erken Erişim’ de devam eden Rust, normalde fena sayılmayan ama öyle ahım şahım da çok takılmayan bir oyun. Ancak ben burada genelleme yaptım. Normal olarak oyunu seven insanlar da çok fazla vardır. Oyunun sıkı takipçileri uzun süredir Rust’ a gelen güncellemelerden rahatsızdır. Her gelen güncellemede şikayet eden bazı insanlar, Rust’ un yapımcısını çileden çıkarmış. Oyunda sürekli mutsuz olan, her gelen güncelleme laf yapan oyunculara Rust’ dan sıkıldıysanız oyunu bırakın diyor Rust’ ın yapımcısı Garry Newman. Adam açık açık, sıkıldıysanız oyunu bırakabilirsiniz diyor. 

rust1

Böyle deyince adam suçluymuş gibi gözüküyor ama tam olarak konuşmasını dinleyince Garry Newman’ a da hak vermiyor değilim. Ben yapımcı değilken bile bazı insanların sevdiğim oyun hakkında yaptıkları saçma sapan eleştirilere sinir oluyorum. Durum böyle olunca oyunun yapımcısı neden olmasın. Ayrıca adam haklı. Garry Newman’ ın yaptığı açıklamada 

“Ping-pong gibi bir döngüde sıkışıp kaldık. Bir güncelleme yayınlıyoruz. Biz yayınladıktan sonra bir ay boyunca bu güncelleme hoşunuza gidiyor. Hiç bir sorun yok. Ancak bir ay sonra canınız sıkılıyor, sistemi suçluyorsunuz, ağlıyorsunuz. Ardından bir güncelleme daha yayınlıyoruz. Yine aynı olaylar yaşanıyor. Eğer oyundan sıkıldıysanız oyunu her zaman bırakabilirsiniz. Üç sene boyunca oyunu oynamışsınız. Bu süre boyunca sizden yalnızca 20 dolar gibi bir ücret almışız. Rust’ ı ileriye taşımak için çok iyi planlarımız var ancak  oyunu oynarken son 1000 saatinizde oyundan nefret ederek geçirmişseniz, oyuna eklenecek hiçbir şey size yeterli olmayacaktır. 

rust dark skinned.0

Bence adam haklı. Bazen çok sömürgeci insan yapısına dönüşebiliyoruz.

“Eğer oyundan sıkıldıysanız oynamayı bırakın gitsin. Ama sinirlenmeden önce geçtiğimiz üç sene boyunca sadece sizden aldığımız 20 dolar karşılığında neler verdiğimizi bir düşünün. Rust’ ı ileri taşımak adına çok güzel planlarımız var ancak son 1000 saatini oyundan nefret ederek geçirenler için bu gelişmelerin hiçbiri yeterli olmayacaktır.”

Haberi Paylaş

Benzer İçerikler

0
0

    Yorum Yaz

    Email adresiniz yayınlanmayacak.

    Yorum yazdığınız için teşekkür ederiz.